BLOGIKIRJOITUS 
TUNNISSA

Näin kirjoitat hyvän blogikirjoituksen tunnissa, vaikket tietäisi aihettasi etukäteen.

KENELLE KURSSI 
oN sUUNNITELTU? 

VAIKUTTAJILLE

Bloggaus on mahtava tapa kertoa suurelle joukolle ajamistasi asioista. Se vain vie usein liikaa arvokasta aikaasi. Kurssin avulla nopeutat kirjoitusprosessiasi, jolloin sinulla jää enemmän aikaa muuhun.

OMAN ALANSA AMMATTILAISILLE

Kirjoitatko artikkeleita yrityksesi tai yhteisösi verkkosivuille, uutiskirjeeseen tai blogiin? Ei enää tyhjän paperin kammoa tai kymmeniä versioita. Niiden tilalle nopeasti tehty, mutta vaikuttava kirjoitus.

YRITTÄJILLE

Yrittäjänä sinun on pystyttävä vaikuttamaan asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin. Vaikuttavan asiatekstin kirjoittaminen on yksi parhaista keinoistasi ja nyt opit tekemään sen tehokkaasti ja kiinnostavasti.

"Miksikö blogata? Bloggaus eli lyhyehköjen ja helppolukuisten artikkelien kirjoittaminen nettiin on edullinen keino tuoda aiheesta kiinnostuneita ihmisiä verkkosivuillesi, vaikuttaa heihin, erilaistaa sinut kilpailijoista, rakentaa luottamusta ja saada lisää kannattajia, faneja ja asiakkaita. 

Ei riitä kuitenkaan että bloggaat. Pitää blogata tuloksellisesti. "
Jon Morrow, Smart Blogger, USA.

Bloggaus kuuluu kaikille

Blogitekstien kirjoittaminen nettiin ei kuulu vain ammattibloggareille. Se kuuluu kaikille, jotka haluavat vaikuttaa kirjoittamalla muihin ihmisiin. Se on hyödyllistä, halpaa ja helppoa, kunhan tiedät miten vaikuttava blogikirjoitus suunnitellaan ja toteutetaan. 

Tulen aina surulliseksi, kun luen netistä jonkun kovan luokan ammattilaisen tai vaikuttajan blogikirjoituksen, jossa ei ole päätä eikä häntää.

Otsikointi on mitä sattuu, väliotsikoita tai kappalejakoa ei ole mietitty kunnolla ja teksti on enemmän tai vähemmän yhdessä pötkössä olevaa tajunnanvirtaa. Sellaisten tekstien kirjoittaminen on hukkaan heitettyä aikaa – ja pahimmillaan aiheuttaa vastaanottajissa vastakkaisen reaktion kuin oli tarkoitus. 

Hyvän blogikirjoituksen rakenne ja tekniikka on kuitenkin täysin opeteltavissa. Kun olet sen kerran opetellut, voit käyttää sitä jatkossa aina ja vaikuttaa yleisöösi tehokkaammin.

 

"Opettele uutta. Miksikö? Jos tekee asiat aina samalla tavalla, on turha odottaa erilaisia tuloksia."

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja

[cartflows-checkout]

blogikirjoitus tunnissa

Todistettu tapa kirjoittaa vaikuttavia artikkeleita nopeammin.

Blogikirjoitus tunnissa on yhteen asiaan keskittyvä tehokurssi,  jonka suoritat itsenäisesti.  Kirjoittajakoulun verkkokursseilla voit opiskella ajasta ja paikasta riippumattomasti.  Materiaalit ovat aina käytössäsi 12 kuukauden ajan.  Kirjoittajakoulun opiskelijana saat samalla pääsyn 12 kuukaudeksi verkossa olevaan Kirjoittajakoulun Työkalupakkiin.  

Scroll to Top