Sisältömarkkinointi verkkoon - näin teet sisältöä jota sekä lukijat että hakukoneet rakastavat.

Sisältömarkkinointi nettiin.

Nykyinen tilanne
Et ole ilmoittautunut
Hinta
329€

Kirjoituskurssi Sisältömarkkinointi nettiin.

”Näin teet sisältöjä, joita lukijat ja hakukoneet rakastavat.”

 

Median kulutus on siirtynyt verkkoon.

Kun sinulla on kysymys tai ongelma, etsit vastauksia Googlesta. Kun tarvitset viihdettä tai inspiraatiota, haet sitä verkosta. Kun kirjoitat artikkelin, blogikirjoituksen, uutisen tai , toivot ihmisten löytävän sen verkosta. Mielellään vielä ilman, että joudut maksamaan tekstisi julkaisusta tai lukijoista.

Sisältömarkkinointi nettiin on loistava tapa saada teksteillesi lukijoita ja asiallesi tunnettuutta. Se eroaa kuitenkin isosti muusta sisällöntuotannosta ja kirjoittamisesta.

Otsikoiden ja kappalejaon rooli on verkossa suurempi kuin painetussa mediassa. Lisäksi sinun on huomioitava, että verkossa kohderyhmänä ovat lukijoiden lisäksi hakukoneet ja niiden algoritmit. Jotta artikkelisi löytyy jatkossa helposti hakukoneista, sinun on hallittava hakukoneoptimointi eli SEO. Mitä paremmin hakukoneoptimoinnissa onnistut, sitä ylempänä artikkelisi on tietyn hakusanan hakutuloksissa ja sitä enemmän saat sivullesi maksuttomia kävijöitä ja artikkelillesi lukijoita.

Tekstin hakukoneoptimointi on kullanarvoinen ja paljon kysytty taito, jota monella hyvälläkään kirjoittajalla ei vielä ole.

Haluatko kirjoittaa jatkossa lukijoiden ja hakukoneiden rakastamia uutisia ja artikkeleita verkkomedioille, yritysten tai yhteisöjen verkkosivuille tai blogeihin? Oletko yrittäjä, ammatinharjoittaja tai bloggaaja, joka haluaa omalle verkkosivustolleen lisää maksuttomia kävijöitä ? Jos kyllä, Sisällöntuotanto nettiin -kurssi on juuri sinua varten.

Sisällöntuotanto nettiin -kurssin osa-alueet:

 

  1. Sisältömarkkinoinnin ABC
  2. Näin hakukoneet toimivat.
  3. Kaikki alkaa hakusanasta.
  4. Otsikon voima.
  5. Näin kirjoitat tekstiä, jota sekä lukijat että hakukoneet rakastavat.
  6. Parhaat työkalut tekstin hakukoneoptimointiin 2020.
  7. Testaa tietosi: Näin kirjoitat nettiin.
  8. Testaa taitosi: Näin kirjoitat nettiin. (henkilökohtainen harjoitustehtävä, josta saat kirjallisen palautteen) 

 

Voit suorittaa Sisältömarkkinointi nettiin -kurssin haluamassasi aikataulussa. Kun suoritat kurssin hyväksytysti loppuun saat siitä todistuksen. Kurssiaineisto on käytettävissäsi 12 kuukautta. Tutustu myös avoinna olevaan Parempi Kirjoittaja -kurssiin, joka nostaa kirjoittamisesi uudelle tasolle ja auttaa sinua viestimään tehokkaammin ja paremmin.