Kirjoittaja - älä odota enää. Supervoima-kirjoittajavalmennus tekee sinusta kirjoittajan joka olet aina halunnut olla.

Kaikki mitä olet halunnut kysyä Supervoima-valmennuksesta.

 

1.Kauanko Supervoima-valmennus kestää?

Supervoima-valmennus on suunniteltu kestämään noin viisi kuukautta. Tämän ajan sinulla on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista palautetta ideoistasi ja kirjoitustehtävistäsi sekä vastauksia kysymyksiisi. Kun ohjattu valmennus päättyy, voit jatkaa opiskelua itsenäisesti. Kaikki verkossa olevat oppimateriaalit ja työkalut jäävät vapaaseen käyttöösi, ne ovat yhteensä 12 kuukauden ajan käytettävissäsi. 

 

 

2.Miten Supervoima-valmennus etenee?

Supervoima -kirjoittajavalmennus toteutetaan verkossa. Valmennus alkaa lyhyellä aloitusjaksolla, jonka avulla varmistamme, että pääset hyvin matkaan. Supervoima-valmennus  on jaettu kolmeen pääosioon. 

Ensimmäinen osio on nimeltään Löydä Supervoimasi. Se keskittyy sinuun kirjoittajana, tavoitteidesi kirkastamiseen ja luovuutesi löytämiseen. 

Toinen osio on nimeltään Vaikuttamisen taito. Se opettaa sinulle kirjallisen vaikuttamisen parhaita keinoja ja lajeja. Opit retoriikan keinoista, sanavalintojen merkityksestä, uutisoinnista, tarinoiden kirjoittamisesta ja niillä vaikuttamisesta ja sanoilla myymisestä ja markkinoimisesta.

Kolmas osio on nimeltään Muuta maailmaasi kirjoittamalla. Sen auttaa sinua määrittämään kuhunkin tekstiin kohderyhmän ja haluamasipääviestin, suunnittelemaan tekstisi rakenteen ja valitsemaan kirjoituksellesi parhaat julkaisukanavat. Opit myös kirjoittamisen prosessista, editoinnista ja erilaisista julkaisutavoista. Lopputuloksena opit toimimaan ja elämään kuin kirjoittamisen ja vaikuttamisen ammattilainen. 

 Nämä kolme osiota on jaettu yhteensä 11 eri opintojaksoon, jotka sisältävät yhteensä 62 oppituntia. Supervoiman opintojaksot aukeavat palveluun yksi kerrallaan 1-2 viikon välein. Jokaiseen niistä kuuluu aiheeseen liittyviä oppitunteja ja harjoitustehtäviä. Osa tehtävistä arvioidaan automaattisesti, osasta saat henkilökohtaisen kirjallisen palautteen.

 3.Kenelle Supervoima on tarkoitettu?

 

Supervoima on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät kirjoittamisesta ja…

-haluavat tehdä siitä itselleen erikoistaidon, joka auttaa heitä ilmaisemaan itseään tehokkaammin työssään, opiskeluissaan ja arjen tärkeissä tilanteissa.  

-haluavat pystyä vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin kirjoittamalla vaikuttavia ja kiinnostavia artikkeleita, puheita, esityksiä, kirjoja tai markkinointitekstejä. 

 

4. Miten löydän aikaa valmennukseen osallistumiselle? 

 

Aikasi on rahaa, me ymmärrämme sen. Olemme huomioineet sen valmennusta suunnitellessamme ja tehneet siitä kompaktin ja helposti omaksuttavan. Voit myös opiskella ihan omassa aikataulussasi. 

On helppoa tunkea koulutusmateriaaleihin kolme sataa artikkelia tai tuhat tuntia itse tehtyjä videoita, mutta vaikea tiivistää asioita ja valita valmennukseen vain oleellinen. Oppimisessa liian suuri materiaalien määrä vain heikentää laatua. Mietipä miltä sinusta olisi tuntunut, jos kouluaikana opettajasi olisi kertonut, että tähän kurssiin tai opintojaksoon kuuluu 700 tuntia videoita, 12 kirjaa ja 157 artikkelia. Siitä vain opiskelemaan, tentti on kolmen viikon päästä.  

 

5. Voiko minulla olla oma kirjoitusprojekti, jota edistän valmennuksen aikana?

 

Voit oikein hyvin työstää omaa kiinnostavaa kirjoitusprojektiasi valmennuksen aikana. Tällöin Supervoima-valmennus toimii muusanasi, joka antaa työkaluja ja ohjausta ja auttaa sinua ratkomaan matkan varrelle tulevia mutkia. 

 

6. Sopiiko Supervoima runojen, historiikin, tai elämänkerran kirjoittajalle?

 

Supervoima-valmennuksessa ei opeteta runojen, elämänkertojen tai historiikkien kirjoittamista. Supervoima antaa kuitenkin eväitä kaikkeen vaikuttavaan kirjoittamiseen. Lisäksi tarinan ja tietotekstien suunnitteluohjeista voi saada eväitä myös elämänkertojen, historiikkien tai vaikkapa runoromaanien kirjoittamiseen.  

 

7. Miten Supervoima-valmennus eroaa muista kirjoituskursseista?

Supervoima on kokonaisvaltainen kirjoittajavalmennus, kun monet muut kirjoituskurssit on suunniteltu opettamaan sinulle pelkästään teknisesti yhtä uutta lajityyppiä tai tekniikkaa. 

Ihmisen kehittymisen suurin este on yleensä ihminen itse. Siksi Supervoima on suunniteltu kehittämään myös sinua kokonaisvaltaisesti kirjoittajana. Ajattelu- ja toimintatavoillasi on vaikutusta kaikkeen kirjoittamiseesi. Ne vaikuttavat mm. siihen, millaisia ideoita saat, miten testaat ideoitasi, mistä ja miten kirjoitat, miten työstät tekstejäsi ja miten saat vietyä asioita loppuun. 

Useimmista muista verkkokursseista Supervoima eroaa myös siinä, että Supervoimassa saat tehtävistäsi henkilökohtaista palautetta ja tukea. Lisäksi Supervoiman bonuksena on mm. Kirjoittajan Työkalupakki, josta saat täsmäapua ja käytännön työkaluja kirjoitusprojektiesi suunnitteluun ja editointiin.

 

8. Miten toimin, jos haluan peruuttaa osallistumiseni?

 

Valmennuksen alettua sinulla on 30 päivää aikaa peruuttaa osallistumisesi ellet olisi tyytyväinen. Kerrot asiasta vain meille sähköpostilla ja palautamme osallistumismaksusi kokonaan. 

 

9. Mitä valmennukseen osallistuminen edellyttää minulta?

 

Oppia ja oivalluksia ei kukaan toinen voi kaataa toisen päähän. Jotta saavutat Supervoima-valmennuksen avulla tavoitteesi, sinun on käytävä opintojaksot tehtävineen ajatuksella läpi ja testattava oppeja ja oivalluksia avoimesti omassa kirjoitustyössäsi. Lisäksi sinun on oltava valmis katsomaan elämääsi ja tekemisiäsi uudessa valossa ja tunnistamaan sellaiset hetket ja valinnat, joissa olet itse edistymisesi pahin vihollinen. 

Kaikessa opiskelussa tarvitaan myös avointa, opinhaluista, vastaanottavaista ja innostunutta mieltä. 

Tämän lisäksi sinulla on oltava vain hyvä nettiyhteys, tietokone, paperia ja kyniä. Siinä kaikki. Tervetuloa mukaan. 

 

Scroll to Top