Hakukoneoptimointia yrittäjille ja kirjoittajille.

Opi miten saat verkkosivustoillesi asiastasi kiinnostuneita kävijöitä päivästä toiseen maksamatta euroakaan. 

Suomessa tehdään joka päivä 30 miljoonaa Google-hakua. Hakukoneista etsitään tietoa, tuotteita, palveluita, matkoja, tapahtumia, neuvoja, ideoita ja inspiraatiota. Kolme ensimmäistä hakutulosta keräävät tutkimusten mukaan yli 75 prosenttia kävijöiden klikeistä ja loput 25% klikeistä osuvat muille ensimmäisen sivun tuloksille. Toiselle hakutulossivulle ei eksy enää juuri kukaan.

Jotta kohderyhmäsi voisi teoriassakaan löytää verkkosivustoasi netistä, verkkosivujesi täytyy nousta alasi tärkeillä hakusanoilla ensimmäiselle hakutulossivulle. Tämä vaatii sivuston ja sen sisältöjen oikeaoppista hakukoneoptimointia. Ilmoittaudu tälle verkkokurssille niin opit, miten tämä käytännössä tehdään.  

TÄMÄN VERKKOKURSSIN AVULLA

Opit ymmärtämään hakukoneiden logiikkaa

Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta käyttää Googlea etsiessään tietoa, tuotteita tai viihdettä. Jos haluat tekstisi löytyvän Googlesta, sinun on tiedettävä, mitä Google tekstiltä haluaa.

Opit laatimaan parempia hakutuloskuvauksia

Netissä hakutuloskuvauksilla ja otsikoilla on valtaisa merkitys. Jos yrityksesi nousee Googlen ensimmäiselle hakutulossivulle, hakutuloskuvaus ratkaisee, klikataanko verkkosivusi auki. Saat meiltä hakutuloskuvausten ja otsikoiden tekoon selkeät ohjeet.

Osaat valita
parhaat hakusanat

Hakukoneoptimoinnin keskiössä ovat hakusanat eli sanat, joilla ihmiset hakevat sisältöä Googlesta. Jotta saat verkkosivuillesi hyviä maksuttomia kävijöitä, sinun on löydettävä asiakkaidesi suosimat hakusanat, joissa on tarpeeksi kuukausittaisia hakuja.

Opit seuraamaan ja kehittämään sivustosi hakukonenäkyvyyttä

Hakukonenäkyyvyden seuraaminen ja kehittäminen on palkitsevaa, sillä työsi tulokset ovat selkeästi mitattavissa. Saat kurssilla vinkkejä edullisista SaaS-työkaluista, joiden avulla verkkosivustosi hakukonenäkyvyyden seuranta on helppoa.

Opit tekemään verkkosivuja, joita Google ja lukijat rakastavat

Moni, joka osaa hakukoneoptimoida ei osaa kirjoittaa ja moni joka osaa kirjoittaa, ei osaa hakukoneoptimoida. Me autamme sinua oppimaan molemmat, jotta sekä Google että verkkosivuillasi kävijät ihastuvat.

Saat verkkosivuille maksutta kävijöitä ja kilpailuetua

Hyvä hakukonenäkyvyys tuo verkkosivustollesi jokapäiväisen virran asiastasi kiinnostuneita kävijöitä ilman, että maksat heistä euroakaan. Siksi hakukonenäkyvyys tuo sinulle pitkäaikaista kilpailuetua, olet sitten yrittäjä, bloggari tai sisällöntuotannon ammattilainen.

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

Verkkosivujen olemassaolo ei tarkoita, että kukaan löytäisi sivuillesi.

Internetissä on yli 50 miljoonaa verkkosivustoa. Niiden joukkoon on helppoa kadota. 

Jotta potentiaaliset asiakkaasi löytäisivät sivustosi, sen sivujen täytyy löytyä Googlen ensimmäiseltä hakutulossivulta niillä hakusanoilla, joilla asiakkaasi tietoa, tuotetta tai palvelua netistä hakevat. 

Tänne pääsee kahdella tavalla: 

1) Hakukoneoptimoimalla sivut hyvin, mikä vie aikaa, mutta on myös edullinen ja pitkäaikainen keino. 

2) Ostamalla Googlen hakusanamainontaa, mikä on kallis ja väliaikainen keino. Kun lopetat maksullisen mainostamisen, sivusi tipahtaa hakutuloksissa alkusijoilleen. 

Hakukoneoptimointi eli SEO on elintärkeä taito kaikille, jotka haluavat saada verkkosivuilleen hyviä kävijöitä Googlesta ja muista hakukoneista myös ilman maksettua mainontaa.

Silti kovin harva taitaa sen. 

Se kuulostaa ehkä liian vaikealta, tekniseltä tai aikaa vievänä, vaikka se on helposti opittavissa. Opi sinä se ja hanki sen avulla lisää verkkokävijöitä, kilpailuetua ja asiakkaita. 

Katja Änkilä, CEO ja founder, Kirjoittajakoulu

P.s. Vaikka olisit ulkoistanut kaiken verkkosivustosi kehitystyön jollekin toiselle, osallistu silti tälle kurssille. Onhan kyse uusasiakashankinnastasi ja kilpailuedustasi. 

Opiskele netissä omassa aikataulussasi

 

Voit käydä Hakukoneoptimointia yrittäjillle ja kirjoittajille -kurssin läpi niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat. Kaikki oppimateriaalit ja tehtävät ovat käytössäsi 12 kuukautta. 

Omatoimisesti suoritettavaan kurssiin kuuluu hyödyllisten oppituntien lisäksi  harjoitustehtäviä, joiden avulla opit hakukoneoptimoimaan verkkosivujasi ja niiden sisältöjä sekä kehittämään ja seuraamaan yrityksesi hakukonenäkyvyyttä. 

Tarvitset kurssille osallistuaksesi vain 

1) verkkosivuston tai blogin, jonka hakukonenäkyvyyttä haluat kehittää 

2) tietokoneen tai tabletin jollakin kirjoitus- tai tekstinkäsittelyohjelmalla 

3) nettiyhteyden

Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuu: Kokeile riskittä 14 päivän ajan.

Kurssilla on tyytyväisyystakuu. Jos huomaat 14 vuorokauden sisällä, ettei kurssi vastaakaan odotuksiasi, laita vain sähköpostiviestiä niin poistamme sinut kurssilta ja palautamme oitis rahasi.

Ilmoittaudu tästä

Laskutustiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Hakukoneoptimointia yrittäjille ja kirjoittajillle
  × 1
369,00 
Välisumma 369,00 
Yhteensä 369,00  (sisältää 71,42  alv./VAT)
  • Maksa pankki- tai luottokortillasi turvallisesti Stripen kautta.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, palveluumme liittyvien viestien välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

Vieritä ylös