Tee kirjoittamisesta salainen aseesi.

Hyväksi kirjoittajaksi ei synnytä. Sellaiseksi opitaan. Ilmoittaudu nyt Kirjoittajakoulun Parempi Kirjoittaja -kurssille ja nosta kirjoittamisesi uudelle tasolle.

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

Maailma tarvitsee nyt hyviä kirjoittajia.

“Hyvä kirjoitustaito on valtaisa supervoima, jolle on erityisen paljon tarvetta digitalisoituvassa maailmassa.

Mediatalot, viranomaiset, yritykset, yhteisöt, pienyrittäjät, kirjailijat, toimittajat, ammatinharjoittajat ja vaikuttajat ovat siirtäneet toimintansa ja vaikuttamisensa suureksi osaksi verkkoon. Tämän myötä hyvien kirjoittajien tarve ja merkitys on kasvanut räjähdysmäisesti. 

Hyviä kirjoittajia on kuitenkin harvassa ja kirjoitustaito vaatii jatkuvaa kehitystä ja ylläpitoa kuten mikä tahansa muukin tärkeä taito. 

Kirjoittajilla ei ole omaa Talent Suomea tai Idolsia. Silti pienessä Pohjolassamme piileskelee paljon mahtavia kirjoittajia, jotka kaipaavat tietoa, tukea ja työkaluja päästäkseen kunnolla vauhtiin. Jos olet yksi heistä, haluan auttaa Sinua. 

Haluan myös nostaa kirjoittamisen osaamista ja arvostusta. Siksi perustin Kirjoittajakoulun ja kutsun juuri Sinut mukaan.”

Katja Änkilä, KTM, Mdes

Kirjoittajakoulun perustaja

Tutustu töihini

Tavataan LinkedInissä

PAREMPI KIRJOITTAJA -KIRJOITUSKURSSIN ANSIOSTA

Saat näkemyksesi
paremmin julki.

Kirjoittaminen on tärkeä vaikuttamisen väline. Hyvänä kirjoittajana saat sanottavasi kerrottua kirkkaasti ja jäsennellysti ja annat itsestäsi muille fiksun vaikutelman.

Ideoit ja editoit
tehokkaammin.

Ideointi ja editointivaihe ovat kaksi kirjoitustyön tärkeintä vaihetta. Kurssilla opit mestaroimaan molemmat.

Alat kirjoittaa kuin ammattilainen.

Opit käyttämään simppeleitä työkaluja, rakenteita ja sääntöjä, jotka parantavat paitsi tekstejäsi, myös omaa ajatustyötäsi. Ei enää pelkkää tajunnanvirtatekniikkaa.

Teksteistäsi tulee vaikuttavampia.

Kurssilla opit otsikoinnin salat ja saat ammattilaisten tyylivinkit, joiden avulla teksteistäsi tulee vaikuttavampia ja kiinnostavampia.

Saat uusia
työmahdollisuuksia.

Haluaisitko tienata kirjoittamalla? Kirjoittamisesta voi tulla ammatti tai keino hankkia sivutuloja. Lisäksi hyvää kirjoitustaito auttaa menestymään sekä opiskeluissa että työelämässä.

Kehität
kirjoittajan lahjojasi.

Saat kurssilta intoa, voimaa ja rohkeutta kirjoittamiseesi. Kirjoittaminen ruokkii luovuutta, kirkastaa ajattelua, hoitaa mieltä ja auttaa elämässä eteenpäin.

Opiskele netissä omassa aikataulussasi.

Opiskelumateriaalit ovat käytössäsi 12 kuukautta, jotta voit opiskella netissä omassa aikataulussasi. Kurssi on suunniteltu kestämään 4-6 viikkoa, mutta voit tehdä sen  nopeammin tai hitaammin. 

Kurssiin kuuluu inspiroivien oppituntien lisäksi  testejä ja harjoituksia, joissa saat uusia oppejasi testattua käytännössä.

Tarvitset kurssin suorittamiseen vain hyvän suomen kielen taidon, avoimen mielen, tietokoneen tai tabletin jollakin tekstinkäsittelyohjelmalla, nettiyhteyden, kynän ja muistivihon.

Tee nyt pieni investointi tulevaisuuteesi:
Hanki Parempi kirjoittaja -verkkokurssi (ovh 299€) heinäkuun loppuun asti tarjoushinnalla 249€

Materiaalit ovat käytössäsi 12 kuukautta. Jos jaat investoinnin koko ajalle, se tekee alle 25€ kuukaudessa.

Kirjoituskurssilla on tyytyväisyystakuu: Jos et ole Parempi kirjoittaja -kurssiin tyytyväinen, kerrot asiasta meille 14 vuorokauden sisällä ja saat rahat takaisin. 

Tarina elävöittää tekstin kuin tekstin

Kyllä, haluan paremmaksi kirjoittajaksi.

Laskutustiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Kirjoittajakoulu - ala paremmaksi kirjoittajaksi
Parempi kirjoittaja -kirjoituskurssi
  × 1
249,00 
Välisumma 249,00 
Yhteensä 249,00  (sisältää 48,19  alv./VAT)
  • Maksa pankki- tai luottokortillasi turvallisesti Stripen kautta.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, palveluumme liittyvien viestien välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.