STOORI 2.0 - MENESTYSTARINAN RESEPTIT

Hyvistä ideoista ei synny automaattisesti hyviä tarinoita. Romaanin tai fiktiivisen käsikirjoituksen kirjoittaminen on kuin rakentaisit taloa. Ensin tarvitset hyvän idean ja vision. Sen jälkeen sinun on tehtävä huolella suunnitelmat kokonaisuudesta.

Niin talon kuin tarinankin rakentamisessa auttavat työkalut, tekniikat ja käytännöt, joiden tunteminen erottaa amatöörit osaajista. Vasta kun suunnitelmat ja perustukset ovat kunnossa, kannattaa alkaa kirjoittaa – tai rakentaa taloa. 

Stoori 2.0 -valmennuksessa autamme sinua suunnittelemaan tulevan menestystarinasi. 

Tarinan suunnittelu ei rajoita luovuuttasi ja lahjojasi vaan ohjaa niitä oikeaan suuntaan. Sen avulla varmistat, että tarinasi idea kantaa alusta loppuun. Tarinassasi ei ole aukkoja tai turhia kohtia vaan se pitää yleisönsä vangittuna mukaansa tempaavasta alusta unohtumattomaan loppuratkaisuun. Näin kirjoitusurakkasi tuloksena voi syntyä vahva tarina eikä satunnaisista tapahtumista ja henkilöhahmoista koottu sekametelisoppa, josta et lopulta itsekään et ole kärryillä.

 

MIKSI STOORI 2.0-VALMENNUS? 

Löydät tarinasi ytimen.

Sinun tulee osata kertoa tarinasi keskeinen universaali idea parilla lauseella itsesi lisäksi niin naapurin rouvalle kuin tulevalle kustantajallesi tai tuottajallesi. Vasta kun osaat kiteyttää ideasi kiinnostavasti, tiedät että siitä voi tulla tarina..

Saat tarinasi
vietyä maaliin.

Jos et tiedä etukäteen minne olet tarinasi kanssa matkalla, perille pääseminen on hankalaa. Kun taas matkasuunnitelma on kirkkaana mielessäsi, todennäköisyytesi saada tarina valmiiksi moninkertaistuu.

Osaat keskittyä oleelliseen.

Tarinassa yksikään henkilö, kohtaus tai dialogin pätkä ei ole syyttä. Niiden jokaisen on paljastettava yleisölle jotakin oleellista tai vietävä tarinaa eteenpäin. Kun sinulla on hyvä suunnitelma, tiedät mikä tarinassasi on oleellista ja mikä turhaa

Tarinastasi tulee
parempi.

Kun teet suunnitelman tarinasi isoista linjoista, löydät helpommin tarinasi heikot kohdat ja voit korjata ne. Sen jälkeen voit keskittyä rakentamaan tarinaan jännitettä ja yllätyksiä, jotka pitävät yleisön otteessaan.

Kirjoittamisesi helpottuu.

Tarinan suunnitteluun kuluvat päivät säästävät kuukausia ja vuosia kirjoittamisen loppupäästä. Kun hallitset tarinasi isot linjat, kirjoittaminen sujuu nopeasti ja mutkattomasti.

Julkaisumahdollisuutesi
moninkertaistuvat.

Tarinasi kilpailee huomiosta kaikkien muiden tarinoiden kanssa. Amatöörien tarinat ovat yleensä tajunnanvirtaa, eksperttien tarinat ovat hyvin suunniteltuja ja rakennettuja. Arvaa, kummat on helpompi myydä niin kustantajille ja julkaisijoille kuin suurelle yleisöllekin?

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

TARINOILLA  ON VOIMAA.

“Tarinat eivät ole vain viihdettä. Niiden avulla voit liikuttaa mieliä ja koskettaa sieluja ja sydämiä. Niillä voi tuoda lohtua, rohkeutta, ymmärtämystä ja iloa ihmiskunnalle. Niiden avulla voit tehdä näkymättömästä näkyvää ja nostaa tärkeitä asioita esiin. 

Maailma tarvitsee hyviä tarinan kirjoittajia.  Koska luet tätä, uskon että saatat olla sellainen. Siksi haluan auttaa sinua. 

Stoori-valmennuksessa opit suunnittelemaan tarinasi kuin ammattilaiset. Saat käytännön työkalut ja harjoitukset, joiden avulla kirkastat tarinasi ytimen, näkökulman, rakenteen ja muut isot linjat. 

Suunnitelman avulla saat viimein kirjoitettua sen mahtavan romaanisi tai käsikirjoituksesi, jonka olet aina halunnut kirjoittaa. 

Tarinasi on suunnitelman arvoinen. 

Katja Änkilä

Kirjoittajakoulun päävalmentaja 
KTM, Mdes

LinkedIn-profiilini (englanniksi)

Portfolioni (englanniksi)

 

STOORI 2.0 -VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Tarinalle raamit 50 päivässä.

Verkossa toteutettava n. 50 päivän valmennus sisältää kuusi tehokasta ja inspiroivaa opintojaksoa, joissa keskityt tarinasi suunnitteluun.

Viet oppisi samantien käytäntöön.

Teorian tunteminen ei riitä, Opit on myös osattava viedä käytäntöön. . Tässä valmennuksessa suunnittelet omaa tarinaasi osio kerrallaan.

Mentorointia sähköpostilla.

Valmennuksen voima moninkertaistuu, kun saat suunnitelmastasi henkilökohtaisen palautteen sähköpostitse.

Tukea verkko-opiskeluun.

Olemme helposti tavoitettavissa sähköpostilla ja chatilla. .
Jos sinulle tulee vaikkapa teknisiä haasteita, me autamme ja opastamme.

NYT ON AIKA  ALOITTAA.

Stoori 2.0 -valmennus on suunnniteltu käytäväksi loppuun 50 päivässä. Kaikki verkossa olevat oppimateriaalit ovat kuitenkin vapaassa käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan. 

Valmennuksen hinta on 3 x 180€  tai kertamaksuna 497€. 

Jos haluat maksaa valmennuksen osissa, tilaa ja maksa se täältä. Kertamaksulla maksaessasi  täytä alla oleva ilmoittautumislomake. .

 

 

100% takuu

Stoori 2.0 -valmennuksella on tyytyväisyystakuu: Jos huomaat 14 vuorokauden sisällä tilauksesta, että valmennus ei vastaisikaan sitä mitä odotit, voit peruuttaa osallistumisesi ja saat rahasi sataprosenttisesti takaisin. 

Tyytyväisyystakuu

*Jos haluat maksaa valmennuksen kolmessa osassa a 180€,
maksa alkumaksu ja ilmoittaudu valmennukseen klikkaamalla tästä. Jos maksat kerralla, täyttäisitkö alla olevan ilmoittautumislomakkeen. 

Kyllä, ilmoittaudun Stoori 2.0-valmennukseen.

Vieritä ylös