MUUTA
 MAAILMASI 
KIRJOITTAMALLA

Kaipaisitko nostetta uraasi ja elämääsi? Haluaisitko tuntea itsesi paremmin ja olla luovempi, rohkeampi, osaavampi ja aikaansaavampi? 

Tahtoisitko kehittää ajatteluasi, analyyttisyyttäsi ja luovuuttasi? Haluaisitko antaa itsestäsi fiksumman kuvan ja saada viestisi paremmin perille? Toivoisitko voivasi vaikuttaa enemmän asioihin etkä vain seurata sivusta, kuinka asiat vaikuttavat sinuun? Haluaisitko parantaa maaillmaa? 

Uudistunut Supervoima-valmennus auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi ja muuttamaan uraasi, arkeasi ja maailmaasi kirjoittamalla. 

Kirjoittaminen on paitsi loistava itseilmaisun ja vaikuttamisen väline, myös tehokas työkalu muutoksen läpivientiin ja tavoitteiden toteuttamiseen. Työkalu, joka tekee sinusta oman elämäsi sankarin ja maailmasi valloittajan.

Päivät kuluvat kuitenkin nopeasti. Yöt vaihtuvat aamuiksi. Kesät talviksi. Hyvät aikeet jäävät helposti aikeiksi, suunnitelmat suunnitelmiksi. Harva asia on pahempaa tuhlausta kuin hukkaan heitetyt haaveet, kyvyt, ideat ja tilaisuudet. 

Tule siksi mukaan nyt, ylitä avullamme esteesi ja tee kirjoittamisesta oma supervoimasi.  

SUPERVOIMA-VALMENNUS

KENELLE?

Sinulle, joka haluat edistää kirjoittamalla pieniä ja suuria tavoitteitasi. Tavoitteet voivat liittyä kirjoittamiseen, ajatustesi selkiyttämiseen, arkesi, urasi tai elämäsi parantamiseen tai maailman muuttamiseen.

MIKSI?

Vaikka haluaisimme muutosta elämäämme, suurimpana jarrumiehenä olemme usein me itse. Kirjoittaminen on loistava ja monipuolinen työkalu, jonka avulla voimme vaikuttaa itseemme, muihin ihmisiin ja asioihin.

MITÄ?

Kirjoittamisen eri lajeja ja tapoja hyödyntävä interaktiivinen muutosvalmennus, joka toteutetaan verkossa. Valmennuksen avulla opit sekä kirjoittamaan paremmin että hyödyntämään kirjoittamisen keinoja tavoitteidesi toteuttamisessa.

YOU MUST BE THE CHANGE YOU WISH TO SEE IN THE WORLD. 

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja
Tyytyväisyystakuu

KIRJOITTAMINEN
ON SUPERVOIMA

Oletko matkalla jonnekin, muttet välttämättä tiedä vielä minne? Tiedät kuitenkin, että tarvitset matkaasi uudenlaista asennetta ja oppia sekä uusia taitoja ja työkaluja. 

Sellaisia, jotka auttavat sinua saamaan rohkeutta, malttia, sinnikkyyttä ja viisautta. 

Sellaisia, jotkaa auttavat sinua kirkastamaan ja toteuttamaan pienet ja suuret tavoitteesi. 

Sellaisia, joiden avulla voit vaikuttaa positiivisesti uraasi, elämääsi ja ehkä koko maailmaan.

Jos vastauksesi on kyllä, vuoden 2023 Supervoima-valmennus on tehty juuri sinua varten.

1. Se auttaa sinua tekemään kirjoittamisesta supervoiman, jonka avulla kehität omaa  mielenlaatuasi sellaiseksi, että haluamasi muutos on mahdollinen.

2. Se opettaa sinulle kirjoittamisen eri lajit ja tavat sekä vaikuttavan kirjoittamisen salat. Näin saat haluamasi viestin perille viestintävälineestä ja -kanavasta riippumatta.

3. Se opastaa ja auttaa sinua pienten ja suurten tavoitteidesi edistämisessä  kirjoittamisen avulla.

 

Katja Änkilä, KTM, MA

Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

Viestintäalan yrittäjä, ex-markkinointi- ja viestintäjohtaja, palkittu copywriter, freetoimittaja ja aikuiskouluttaja.

LinkedIn-profiilini (englanniksi)

BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT. 

PERIAATTEET

Opiskele missä
ja milloin vain

Supervoima-verkkovalmennuksen materiaalit ja suunnittelupohjat ovat käytössäsi vähintään 12 kuukautta. Näin valmennus taipuu varmasti sinun aikatauluihisi, olet kuinka kiireinen tahansa. Nopeimmillaan käyt valmennuksen läpi kolmessa kuukaudessa. Valmennuksessa on kolme osiota ja 11 opintojaksoa ja avaamme käyttöösi uuden opintojakson aina 1-2 viikon välein.

Valmennamme sekä sinua että kirjoittamistasi

Muutoksen suurin este löytyy usein peilistä, joten valmennuksen ensimmäinen osa-alue keskittyy sinuun. Toisessa osassa valmennamme sinut oman elämäsi vaikuttajaksi, joka hallitsee kirjoittamisen eri lajityyppejä ja tyylikeinoja ja pystyy ilmaisemaan itseään ja vaikuttamaan asioihin. Kolmannessa osassa kirjoitat ja vaikutat käytännössä.

Saat tukea silloin
kun tarvitset

Olemme kaikki sekä opiskelijoina että itsemme kehittäjinä erilaisia. Kun yksi haluaa opiskella ja pohdiskella itsekseen, toinen kaipaa palautetta ja tukea. Siksi pyrimme valmentajinakin huomioimaan opiskelijoiden erilaiset opiskelutavat. Supervoimaan kuuluu jatkuva sähköpostituki. Halutessasi saat myös henkilökohtaista palautetta valmennuksen tärkeimmistä tehtävistä.

ILMOITTAUDU NYT, SAAT MAHTAVAT 
LISÄEDUT

Kirjoittaja, tee kirjoittamisesta Supervoima. Kirjoita tarina, artikkeli, lastenkirja tai tietoteos. Kirjoittajakoulu auttaa.

1. KAUPAN PÄÄLLE BLOGIKIRJOITUS TUNNISSA -TEHOKURSSI, ARVO 99€

Blogikirjoitus tunnissa -tehokurssin käytyäsi osaat kirjoittaa inspiroivia ja vaikuttavia artikkeleita nettiin mutkattomasti ja nopeasti ilman päänsärkyä. Kun hankit Supervoima-valmennuksen, saat tämän omatoimisesti opiskeltavan verkkokurssin kaupan päälle.

2

3. SAAT PÄÄSYN KIRJOITTAJAN TYÖKALUPAKKIIN, 
ARVO 348€

Kirjoittajan Työkalupakki sisältää ladattavia oppaita, rakennemalleja ja työkaluja kirjoittajillle ja vaikuttajille. Kun ilmoittaudut Kirjoittajakoulun Supervoima-valmennukseen, Työkalupakki (ovh 29€/kk) on maksutta käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan .

Tee kirjoittamisesta Supervoimasi, kirjoita tarinasi, vaikuta sanoilllasi

3. HENKILÖKOHTAINEN PALAUTE 
TEKSTISTÄSI, ARVO 250 €

Kun hankit nyt Supervoima-valmennuksen, saat meiltä henkilökohtaisen ja kehittävän palautteen vapaavalintaisesta kirjoittamastasi tekstistä. (max 3 000 sanaa, arvo n. 250 €)

Kyseessä voi olla vaikuttava blogiartikkeli, novelli, kolumni tai pätkä fiktiota tai tietotekstiä. Saat tekstistäsi 1-2 sivun mittaisen kirjallisen palautteen, joten voit palata siihen myöhemminkin. Voit lähettää tekstisi meille koska vain kahdentoista kuukauden aikana valmennuksen hankkimisesta ja saat palautteen kahden viikon sisällä.

SUPERVOIMAA 
 KAHDELLA
EUROLLA
PÄIVÄSSÄ 

Uudistuneen Supervoima-valmennuksen kaikki opiskelumateriaalit ovat käytössäsi vähintään 12 kuukautta. Voit opiskella joko omaan tahtiisi, suositellussa tahdissa tai sekä että.

Valmennuksen hinta on  699€ (sis. alv 24% ). Maksat päivässä alle kaksi euroa siitä, että kehität mieltäsi, osaamistasi ja vaikuttamistaitojasi loppuelämääsi varten.

Valmennuksessa on 30 vuorokauden maksuton peruutusoikeus, joka alkaa valmennuksen tilauspäivästä. Jos valmennus ei näytä ensimmäisen kuukauden aikana vastaavan odotuksiasi, lähetä vain meille viesti ja saat kaikki rahasi takaisin.

P.s. Jos haluat hankkia valmennuksen yrityksesi tai työnantajasi nimissä, lisää sen nimi alla olevalle ilmoittautumislomakkeelle, niin yritys voi vähentää sekä valmennuksen hinnan että arvonlisäveron verotuksessaan. 

Jos valmennus auttaa sinua ansainnassasi tai työssäsi ja hankit sen omissa nimissäsi, voit todennäköisesti vähentää sen hinnan henkilökohtaisessa verotuksessasi tulonhankkimiskuluina.

 

Supervoima-kirjoittajavalmennus, Kirjoittajakoulu
Tyytyväisyystakuu

YOU MISS 100 PERCENT
 OF THE SHOTS 
YOU NEVER TAKE.

TULE MUKAAN

Maksutiedot

Suomi

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Supervoima-kirjoittajavalmennus, Kirjoittajakoulu
Supervoima-kirjoittajavalmennus
  × 1
699,00 
Välisumma 699,00 
Yhteensä 699,00  (sisältää 135,29  alv./VAT)
  • Maksa pankki- tai luottokortillasi turvallisesti Stripen kautta.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

Scroll to Top