MUUTA
 MAAILMASI 
KIRJOITTAMALLA

Kaipaisitko nostetta uraasi ja elämääsi? Haluaisitko oppia luovemmaksi, analyyttisemmaksi ja aikaansaavammaksi?  Toivoisitko voivasi vaikuttaa enemmän tärkeisiin asioihin etkä vain seurata sivusta, kuinka asiat vaikuttavat sinuun? 

Kirjoittaminen on paitsi loistava itseilmaisun ja vaikuttamisen väline, myös tehokas työkalu muutosten läpivientiin ja tavoitteiden toteuttamiseen. Työkalu, joka voi tehdä sinusta oman elämäsi sankarin ja maailmasi valloittajan.

Päivät kuluvat kuitenkin nopeasti. Yöt vaihtuvat aamuiksi. Kesät talviksi. Hyvät aikeet jäävät helposti aikeiksi, suunnitelmat suunnitelmiksi. 

Siksi teimme Supervoima23-valmennuksen. Se auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi ja muuttamaan elämääsi ja maailmaasi kirjoittamalla. 

SUPERVOIMA-VALMENNUS

KENELLE?

Sinulle, joka haluat edistää kirjoittamalla tavoitteitasi. Tavoitteet voivat liittyä kirjoitusprojekteihin, liiketoimintasi tai urasi edistämiseen tai maailmasi muuttamiseen pala kerrallaan.

MIKSI?

Vaikka haluaisimme muutosta elämäämme, suurimpana jarrumiehenä olemme usein me itse. Kirjoittaminen on loistava työkalu, jonka avulla voimme vaikuttaa itseemme, muihin ihmisiin ja asioihin.

MITÄ?

Kirjoittamisen lajeja ja tapoja hyödyntävä interaktiivinen verkkovalmennus. Valmennuksen avulla opit kirjoittamaan paremmin ja vaikuttavammin sekä hyödyntämään kirjoittamista tavoitteidesi toteuttamisessa.

YOU MUST BE THE CHANGE 
YOU WISH TO SEE
 IN THE WORLD. 

KIRJOITTAMALLA
 SUPERVOIMAT

Kaipaatko muutosta elämääsi ja tiedät, että tarvitset siihen uudenlaista asennetta ja oppia sekä uusia taitoja ja työkaluja. 

Jos vastauksesi on kyllä, vuoden 2023 Supervoima-valmennus on tehty juuri sinua varten.

1. Se auttaa sinua tekemään kirjoittamisesta supervoiman, jonka avulla kehität ajatteluasi ja tapojasi sellaisiksi, että haluamasi muutos on mahdollinen.

2. Se opettaa sinulle vaikuttavan kirjoittamisen opit, lajit ja tyylit retoriikasta faktaan ja fiktiosta myyntiteksteihin. Näin saat haluamasi viestit perille lajityypistä ja kanavasta riippumatta.

3. Se opastaa ja auttaa sinua edistämään suuria ja pieniä tavoitteitasi kirjoittamisen avulla.

Voit tutustua valmennuksen agendaan ja usein kysyttyihin kysymyksiin täällä.

Katja Änkilä, KTM, MA

Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja, Viestintäalan digiyrittäjä, ex-markkinointi- ja viestintäjohtaja, palkittu ex-copywriter ja aikuiskouluttaja.

BEST WAY TO PREDICT 
THE FUTURE IS 
TO CREATE IT. 

PERIAATTEET

Opiskele missä
ja milloin vain

Supervoima-verkkovalmennuksen materiaalit ja suunnittelupohjat ovat käytössäsi vähintään 12 kuukautta. Näin valmennus taipuu varmasti sinun aikatauluihisi, olet kuinka kiireinen tahansa. Valmennuksessa on kolme pääosiota, 11 opintojaksoa ja kymmeniä oppitunteja. Avaamme käyttöösi uuden opintojakson aina 1-2 viikon välein.

Valmennamme sekä sinua että kirjoittamistasi

Muutoksen suurin este löytyy usein peilistä, joten valmennuksen ensimmäinen osa-alue keskittyy sinuun. Toisessa osassa valmennamme sinut oman elämäsi vaikuttajaksi, joka hallitsee kirjoittamisen eri lajityyppejä ja tyylikeinoja ja pystyy ilmaisemaan itseään ja vaikuttamaan asioihin. Kolmannessa osassa kirjoitat ja vaikutat käytännössä.

Saat tukea silloin
kun tarvitset

Olemme kaikki sekä opiskelijoina että itsemme kehittäjinä erilaisia. Kun yksi haluaa opiskella ja pohdiskella itsekseen, toinen kaipaa palautetta ja tukea. Siksi pyrimme huomioimaan opiskelijoiden erilaiset opiskelutavat. Supervoimaan kuuluu sähköpostituki. Halutessasi saat myös henkilökohtaista palautetta valmennuksen tärkeimmistä tehtävistä.

ILMOITTAUDU NYT,
SAAT MAHTAVAT 
LISÄEDUT

Kirjoittaja, tee kirjoittamisesta Supervoima. Kirjoita tarina, artikkeli, lastenkirja tai tietoteos. Kirjoittajakoulu auttaa.

1.  BLOGIKIRJOITUS TUNNISSA -TEHOKURSSI, ARVO 99€

Blogikirjoitus tunnissa -tehokurssin käytyäsi osaat kirjoittaa inspiroivia ja vaikuttavia artikkeleita nettiin mutkattomasti ja nopeasti ilman päänsärkyä. Kun hankit Supervoima-valmennuksen, saat tämän omatoimisesti opiskeltavan verkkokurssin kaupan päälle.

2

2. KIRJOITTAJAN TYÖKALUPAKKI, 
ARVO 228 €

Kirjoittajan Työkalupakki sisältää ladattavia kirjoitusoppaita, rakennemalleja ja työkaluja kirjoittajille. Työkalupakki (ovh 19€/kk) on käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan.

SUPERVOIMAA 
2€ /PVÄ

Valmennuksen hinta on  699€ (sis. alv 24% ). Maksat päivässä alle kaksi euroa siitä, että kehität mieltäsi, osaamistasi ja taitojasi loppuelämääsi varten.

Valmennuksessa on 30 vuorokauden maksuton peruutusoikeus, joka alkaa valmennuksen tilauspäivästä. Lähetä vain meille ajoissa viesti ja saat kaikki rahasi takaisin.

Kun ilmoittaudut alta, saat sähköpostissa ensin tilausvahvistuksen ja tunnukset ja sitten ohjeet valmennuksesi aloittamiseen.

Tyytyväisyystakuu

YOU MISS 100 PERCENT
 OF THE SHOTS 
YOU NEVER TAKE.

ILMOITTAUDU NYT

Maksutiedot

Suomi

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Supervoima-kirjoittajavalmennus
  × 1
699,00 
Välisumma 699,00 
Yhteensä 699,00  (sisältää 135,29  alv./VAT)
  • Maksa pankki- tai luottokortillasi turvallisesti Stripen kautta.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

Scroll to Top