Katja Änkilä
Kirjoittajakoulun perustaja Katja Änkilä, KTM, Mdes

Tervetuloa Kirjoittajakouluun.


Kirjoittajakoulu tarjoaa modernia kirjoittamisen valmennusta verkossa sinulle, joka haluat kehittyä kirjoittajana.

Mitä paremmin osaat kirjoittaa, sitä paremmin pystyt ilmaisemaan itseäsi eri tilanteissa. Hyvä kirjoitustaito auttaa töissä, opiskeluissa, työ- tai opiskelupaikan haussa ja yhteisötoiminnassa. Se auttaa sinua saamaan äänesi kuuluville ja vaikuttamaan asioihin ja ihmisiin.

Kirjoittamisesta voi tulla sinulle myös mainio tapa tienata lisätuloja, sivu- tai kokopäivätyö tai mahtava luova harrastus.

Yksilöopetukseen suunniteltujen kurssien lisäksi voimme tuottaa yrityksille, oppilaitoksille ja yhteisöille räätälöityjä verkko- ja monimuotokursseja kirjoittamisesta ja digitaalisesta sisällöntuotannosta. Jos olet kiinnostunut räätälöidyistä kursseista, laita viestiä osoitteeseen katja@kirjoittajakoulu.fi.

Lupauksemme:

.

Saat pitää vapautesi.

Verkko-opetuksen tulee olla aidosti ajasta, paikasta ja aikataulusta riippumatonta. Siksi saat suorittaa kurssit omaan tahtiisi. Materiaali on käytössäsi 12 kuukauden ajan kurssin hankinnasta.  

Saat palautetta.

Kirjoittamisen opiskeluun on kaksi yksinkertaista keinoa: Lukeminen ja kirjoittaminen. Ilman palautetta et kuitenkaan kehity. Siksi joka kurssissa on simppeleitä tehtäviä, joista saat palautteen. 

 

Saat inspiroivaa ja innostavaa opetusta.

Hyvä kirjoittaminen vaatii keskittymiskyvyn ja taitojen ohella luovuutta ja rentoutta. Ihminen myös oppii parhaiten, kun opiskelu on luovaa ja inspiroivaa. Siksi Kirjoittajakoulun kurssit on suunniteltu juuri sellaisiksi. 

Saat kursseista todistuksen.

Opiskelet kirjoittamista sitten ammattiasi tai opintojasi varten tai omaksi iloksesi, on tärkeää saada suorittamistasi kursseista todistus.