,

Mahtava joululahja: Lahjakortti Kirjoittajakouluun

0,00

Anna läheiselle unohtumaton joululahja, josta on iloa ja hyötyä pitkään. Kenties koko loppuelämäksi.

Lahjakortti Kirjoittajakouluun on loistava joululahja henkilölle, joka haluaa kehittyä kirjoittajana. Kirjoittajakoulun lahjakortilla voi maksaa kirjoittajavalmennuksia ja kirjoittajien täsmäkursseja vuoden ajan. Kaikki valmennukset ja kurssit pidetään verkossa etänä ja niiden materiaalit ovat opiskelijan käytössä aina 365 päivää.

Lahjakortin käyttö on helppoa ja joustavaa: Lahjakortilla voi maksaa vain osan valmennuksesta tai sen voi käyttää  tarvittaessa osissa. Lahjan saajan on helppo tarkastaa saldo koska tahansa.

Osastot: ,

Vuodelle 2021 suunniteltuja valmennuksia ja täsmäkursseja:

699€

Supervoima 2023

Haluatko tehdä kirjoittamisesta supervoiman, jonka avulla voit muuttaa uraasi, elämääsi ja ehkä koko maailmaa?

Verkossa toteutettavan Supervoima-valmennuksen avulla opit hyödyntämään intuitiotasi ja luovuuttasi, asettamaan itsellesi tavoitteita, tunnistamaan parhaat ideat, vaikutustavat ja vaikutuskanavat ja vaikuttamaan sinulle tärkeisiin asioihin kirjoittamalla. Valmennus sisältää paljon innostavia tehtäviä, joiden avulla sisäistät oppimasi. Joistakin tehtävistä saat henkilökohtaista palautetta.

149€

SEO

Haluatko saada verkkosivuillesi joka päivä kiinnostuneita kävijöitä ilman maksullista mainontaa? Taikasanana tähän on verkkosivujesi tai blogisi hakukoneoptitmointi eli SEO.

Kun opit hakukoneoptimoimaan verkkosivustosi oikeaoppisesti, saat sivusi pitkää verkkosivusi näkymään Googlen hakutulosten ykkössivulla alasi tärkeillä hakusanoilla. Tämä tuo sivuillesi joka päivä hyviä kävijöitä eli potentiaalisia asiakkaita. Lue lisää ja ilmoittaudu nyt.

699€

Supervoima

Kirjoittajakoulun lippulaiva, Supervoima, on tehokas kolmen kuukauden verkkovalmennus, joka auttaa sinua tekemään kirjoittamisesta supervoimasi ja tulemaan kirjoittajaksi joka sisimmässäsi jo olet.

Supervoiman avulla opit ylittämään kirjoittamisesi tiellä olevat henkiset, tiedolliset ja taidolliset esteet, tunnistamaan parhaat ideasi ja viemään ne maaliin ja julkaisemaan ne. Inspiroiva kokonaisvaltainen valmennus sopii sekä fiktion että faktan kirjoittajille ja se sisältää paljon käytännön harjoituksia. Tärkeimmistä tehtävistäsi saat kouluttajilta arvokasta henkilökohtaista palautetta.

Muuta elämääsi ja maailmaa kirjoittamalla!

Liity odotuslistalle

Supervoima 2021

Kirjoittajakoulun lippulaiva, Supervoima, on kokonaisvaltainen valmennus kirjoittajille ja sellaisiksi haluaville. Se auttaa sinua ylittämään kirjoittamistasi hankaloittavat esteet, löytämään lahjasi ja voimavarasi ja oppimaan uusia taitoja ja työkaluja kirjoittajana. Tavoitteena on, että saat valmennuksen jälkeen vietyä tärkeimpiä kirjoitushankkeitasi menestyksekkäästi loppuun. Liity odotuslistalle, niin saat tietää ensimmäisenä kurssin alkamisesta.

Blogikirjoitus tunnissa -kurssi

Blogi

Haluaisitko oppia kirjoittamaan inspiroivia, hyödyllisiä ja vaikuttavia artikkeleita ja blogikirjoituksia nettiin nopeammin ja helpommin?

Tahdotko hyödyntää kirjoituksissasi hyviksi testattuja tekniikoita ja rakennemalleja ja kirjoittaa tekstejä, joita lukijoiden lisäksi myös Google ja muut hakukoneet rakastavat?

Tässä omatoimisesti opiskeltavassa tehokurssissa on viisi opintojaksoa, jotka auttavat sinua kirjoittamaan mahtavan nettiartikkelin alusta loppuun. Lopuksi saat vielä esikuvaksesi hyviä blogikirjoituksia Suomesta ja maailmalta.

249€
Kirjoittaja - nyt on aika oppia uusia taitoja.

Parempi kirjoittaja

Tällä kurssilla tehdään hyvistä kirjoittajista vielä parempia. Kun osaat kirjoittaa selkeästi, innostavasti ja vakuuttavasti, viestisi menee paremmin perille ja saavutat tavoitteesi helpommin ja nopeammin.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa kirjoittamalla, kehittää kirjallista ilmaisuaan ja omaa kirjoitustyyliään. Kurssi on omatoimisesti suoritettava verkkokurssi, jonka lopussa on testi ja kirjoitustehtävä, joista opiskelija saa henkilökohtaisen palautteen.

399€
Tarina suunnitteilla, käsikirjoitus romaaniin tai elokuvaan haaveissa? Stoori-tarinavalmennus auttaa

Stoori – Oikopolku fiktion mestariksi

Haluatko kirjoittaa hyvän romaanin, lastenkirjan, käsikirjoituksen tai muun tarinan? Etkö pääse alkuun tai oletko jättänyt homman kesken? Ovatko henkilöhahmosi liian yksioikoisia? Kaipaako tarinasi isompia konflikteja, vahvempia vastustajia ja enemmän jännitettä?

Olit sitten tarinasi kanssa missä vaiheessa tahansa, tule Stoori-kirjoittajavalmennukseen ja suunnittele tarinasi päälinjat helposti maailman parhaiden tarinantekijöiden opein.