KIRJOITTAJA, SINULLA ON SANOTTAVAA.

 

Maailma haluaa kuulla, mitä sinulla on sanottavana. Oppia sen, minkä sinä olet jo oppinut. Ymmärtää sen, mitä sinä jo tiedät. Inspiroitua asioista, jotka inspiroivat sinua. Tietää siitä, mitä teet ja tavoittelet. 

Kirjoittaminen on supervoima, jonka avulla voit oikeasti muuttaa maailmaa paremmaksi. 

Voit opettaa oppia kaipaavia. Voit jakaa tietoa sitä janoaville. Voit luoda uskoa ja toivoa niille, ketkä sitä tarvitsevat. Voit auttaa ihmisiä löytämään ratkaisuja ongelmiinsa. Voit avartaa kapeita näkemyksiä, antaa iloa tai uusia oivalluksia ja muokata asenteita ja mielipiteitä. 

Kirjoittajana keinosi tähän kaikkeen ovat moninaiset. Voit kirjoittaa innostavia ja hyödyllisiä artikkeleita,  digioppaita tai tieto- ja opaskirjoja. Voit pitää unohtumattomia puheita tai vaikuttavia presentaatioita. Voit rakentaa vaikuttavan blogin tai verkkosivuston, jonka lukijat löytävät helposti hakukoneista. Voit alkaa julkaista podcasteja. Voit kertoa sisältömarkkinoinnin keinoin osaamistasi, yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi, jotta asiakkaat ymmärtävät ja osaavat niitä ostaa.  

  Supervoima-kirjoittajavalmennuksen avulla teet kirjoittamisesta oman supervoimasi. 

SUPERVOIMA-VALMENNUKSEN AVULLA

1. Vapautat oman
kirjoittajan voimasi.

Moni, jolla olisi paljon tärkeää sanottavaa ja kerrottavaa, ei kirjoita. Kyse ei ole useinkaan osaamisesta vaan sisäisistä esteistä. Valmennuksessa autamme sinua löytämään oman sisäisen voimasi, intuition, ja tunnistamaan kirjoittajan lahjasi.

2. Tunnistat parhaat
ideasi.

Kun olet löytänyt voimasi kirjoittajana, ideoita ja aiheita alkaa taianomaisesti tupsahdella. Valmennuksen avulla opit tunnistamaan joukosta parhaat ja kantavimmat ideat ja testaamaan ja suunnittelemaan niitä ennen kirjoitusurakkaan ryhtymistä.

3. Selätät aloittamisen
esteet.

Mikä onkaan surullisempaa, kuin se, joka ei edes yritä. Se joka ei pääse ideasta alkua pidemmälle. Aloittaminen on monille kirjoittajille vaikein rasti. Supervoima-valmennuksen avulla opit mistä ja miten kirjoittaminen kannattaa aloittaa ja miten alun jälkeen edetään.

4. Opit viemään
työsi maaliin.

Punaisen langan säilyttäminen ja kokonaisuuden hallinta ovat monen kirjoittajan kompastuskiviä. Siksi opetamme sinut hallitsemaan kirjoittamisen prosessin, joka alkaa idean kehittelystä ja suunnittelusta ja päättyy viimeiseen editointikierrokseen.

5. Opit kirjoittamaan vaikuttavia, innostavia ja myyviä tekstejä.

Vaikuttava kirjoittaminen on oma taiteenlajinsa. Kun opit sen, sinulla on kyky muuttaa maaailmaa kirjoitus kerrallaan. Opetamme sinut kirjoittamaan vaikuttavampia ja innostavampia artikkeleita, puheita, esityksiä, tietokirjoja, oppaita, some-postauksia tai mitä nyt haluat kirjoittaakaan.

6. Löydät uusia julkaisu- ja ansaintakeinoja.

Valmennuksessa selätämme mahdolliset harhahuulosi tekstien julkaisusta ja avaamme silmäsi uusille julkaisutavoille ja ansaintamahdollisuuksille, joita digitalisoitunut maailma tarjoaa.

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja
Kirjoittajakurssit verkossa

LÖYDÄ OMA SUPERVOIMASI.

Kirjoittaminen on valtaisa supervoima. Voit nostaa sen avulla tärkeitä asioita esille. Muokata mielipiteitä. Opettaa, rohkaista ja opastaa. Luoda unohtumattomia tekstejä, jotka koskettavat sieluja ja sydämiä. Tehdä näkymättömästä näkyvää.

Koska luet tätä, uskon että sisälläsi asustelee paraikaa kirjoittaja, joka haluaisi kääriä hihat ja päästä töihin. Jokin kuitenkin estää sinua pääsemästä vauhtiin. Kenties se on aikapula tai uskon puute. Kukaties et osaa suunnitella työtäsi ja sen optimaalista rakennetta. Ehkä et tunne kirjoittamisen prosessia tai hallitse editointia. Ehkä vain heität hanskat tiskiin ensimmäisten vastoinkäymisten tullessa.

Et ole todennäköisesti esteidesi kanssa yksin. Valtaosa kirjoittajista takkuilee samojen haasteiden kanssa – eikä pääse yksin eteenpäin.

Ei hätää. 

Supervoima-valmennus auttaa sinua ottamaan kirjoittamisen voiman kunnolla käyttöösi ja kirjoittamaan ja julkaisemaan vaikuttavampia ja inspiroivampia  tekstejä.

Katja Änkilä

Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja 
KTM, Taiteen maisteri, 

yrittäjä, ex-markkinointi- ja viestintäjohtaja, kirjoittamisen laaja-alainen ammattilainen, aikuiskouluttaja, freetoimittaja, palkittu ex-copywriter. 

Kaikki, mitä olet halunnut kysyä Supervoima-valmennuksesta. (artikkeli)

LinkedIn-profiilini (englanniksi)

 

SUPERVOIMA-VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Interaktiivinen valmennus

Kymmenen viikkoa kestävä verkkovalmennus sisältää viisi opintojaksoa harjoituksineen.
Voit opiskella ohjatussa aikataulussa tai omaan tahtiisi. Opiskelumateriaalit ovat käytössäsi 12 kuukautta.

Opi lukemalla ja tekemällä

Kirjoittamista ei voi oppia kirjoittamatta. Siksi opintojaksoihin liittyy oppimistasi tukevia kirjoitustehtäviä, joista osa liittyy parhaillaan opittavaan asiaan, osa omiin kirjoitusprojekteihisi.

Henkilökohtainen palaute

Valmennuksen voima moninkertaistuu, kun saat tukea, neuvoja ja palautetta.. Verkkokursseilla tätä ei useinkaan ole tarjolla. Meiltä saat halutessasi valmennuksen ajan (10vkoa) henkilökohtaisen arvioinnin tärkeimmistä tehtävistäsi.

Opiskelussa
opastaminen

Olemme helposti tavoitettavissa sähköpostilla ja chatilla. Jos sinulle tulee kysymyksiä valmennuksen sisältöön liittyen tai vaikkapa teknisiä haasteita, me autamme ja opastamme.

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI.

Supervoima-valmennukseen sisältyy Kirjoittajan Työkalupakki. Kuva Emanuela Picone-Unsplash

1. SAAT PÄÄSYN KIRJOITTAJAN TYÖKALUPAKKIIN.

Kirjoittajan Työkalupakki sisältää ladattavia oppaita, artikkeleita, rakennemalleja ja työkaluja, jotka auttavat kirjoittamaan ammattimaisesti niin tietotekstejä kuin fiktioitakin. Kun ilmoittaudut Kirjoittajakoulun Supervoima-valmennukseen, Työkalupakki on automaattisesti käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan.

Kirjoittaja, tee kirjoittamisesta Supervoima. Kirjoita tarina, artikkeli, lastenkirja tai tietoteos. Kirjoittajakoulu auttaa.

2. KAUPAN PÄÄLLE BLOGIKIRJOITUS TUNNISSA -TEHOKURSSI, ARVO 99€

Blogikirjoitus tunnissa -tehokurssin käytyäsi osaat kirjoittaa inspiroivia ja vaikuttavia artikkeleita nettiin mutkattomasti ja nopeasti ilman päänsärkyä. Kun hankit Supervoima-valmennuksen, saat tämän omatoimisesti opiskeltavan verkkokurssin kaupan päälle.

TULE MUKAAN.

Supervoima-valmennus starttaa huhtikuun alussa ja kestää kymmenen viikkoa. Jos et pysyisi valmennuksen ohjatussa aikataulussa, ei hätää. Kaikki verkossa olevat valmennusmateriaalit ovat vapaassaa käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan eli voit aina jatkaa opiskelua omatoimisesti. 

Valmennuksen hinta on 699€ (sis.alv 24%). Ymmärrämme, että kyseessä on iso raha, mutta sen avulla voit kehittää kykyjäsi, tapojasi ja tietojasi koko loppuelämääsi varten.  

Jos hankit valmennuksen yrityksesi tai työnantajasi nimissä, lisää yrityksen nimi alla olevalle lomakkeelle, niin yritys voi vähentää alvit verotuksessaan. Jos hankit valmennuksen omissa nimissäsi, mutta valmennus auttaa sinua perustellusti työssäsi, voit vähentää sen henkilökohtaisessa verotuksessasi tulonhankkimiskuluina.

Kirjoittajakoulu, Supervoima-kirjoittajavalmennus

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Supervoima-valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos huomaat 30 päivän aikana valmennuksen tilaamisesta, että se ei vastaakaan sitä mitä odotit, voit peruuttaa osallistumisesi ja saat rahasi sataprosenttisesti takaisin. Kerrot vain meille peruutuksesta sähköpostilla, niin asia on sillä selvä. 

Tyytyväisyystakuu

Supervoima on House of Mum Oy:n rekisteröity tavaramerkki

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake ja maksa valmennus 699€ (sis alv 24%) joko pankki- tai luottokortilla. 

 

Laskutustiedot

Tilauksesi

TuoteVälisumma
Supervoima-kirjoittajavalmennus
  × 1
799,00 
Välisumma799,00 
Yhteensä799,00  (sisältää 154,65  ALV 24%)

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

Scroll to Top