LUOVUUSTREENIT - LUOVAN AJATTELUN TEHOKURSSI

Oletko luova? Haluaisitko olla? Mitä ajattelet luovuuden olevan? Mihin haluaisit luovuuttasi käyttää?

Luovuus on yksi ihmiskunnan supervoimista. Se on voima, joka auttaa sinua löytämään toimivia ratkaisuja vaikealta tuntuviin ongelmiin. Voima, jonka avulla voit kehittää uusia hyödyllisiä ideoita ja innovaatioita arkeesi tai koko maailman hyödyksi. Voima, jonka avulla voit yhdistellä jo olemassaolevaa ja keksittyä uudella tavalla ja luoda siten jotakin uutta ja merkityksellistä. 

Moni luulee, että luovuus on syntymälahja, jota joillakin on ja joillakin ei. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Tutkimusten mukaan neljä viidesosaa luovuudesta – tai sen puutteesta – on opittua. Jokaisessa meissä on luovuutta. Jotkut meistä ovat vain oppineet kehittämään ja käyttämään sitä paremmin hyödykseen kuin toiset. 

Verkossa toteutettavissa Luovuustreeneissä autamme sinua löytämään oman luovuutesi ja käyttämään sitä apunasi arjen ongelmanratkaisussa, työssä, kirjoittamisessa ja taiteessa. Voit opiskella luovaa ajattelua ja tehdä luovuusharjoituksia sieltä missä oletkin ja silloin kun haluat. Voit käydä nopeimmillaan treenit läpi kahdessa kuukaudessa, mutta ne ovat käytössäsi 500 päivää. 

 

LUOVUUSTREENIEN AVULLA

Opit rentouttamaan mielesi ja käyttämään intuitiotasi

Luovuus vaatii rennon, innokkaan ja uteliaan mielen. Sen saamiseksi opit luomaan itsellesi rutiineja ja keinoja, jotka vievät mielesi luovaan ja uteliaaseen tilaan.

Opit yhdistämään vanhoja asioita uudella tavalla

Maailmassa moni asia on jo kertaalleen keksitty. Luovuus onkin siksi olemassaolevien asioiden yhdistämistä uudella tavalla, josta on hyötyä sinulle ja muille..

Opit katsomaan asioita uusista näkökulmista

Luovat innovaatiot ja ratkaisut perustuvat havaintoihin ja oivalluksiin, joiden takana on laaja-alaista ymmärrystä ihmisistä, ilmiöistä ja yhteiskunnasta.

Opit kehittämään parempia ideoita ja innovaatioita

Moni luova mestari on testannut sataa ideaa ennen kuin yksi niistä toimi ja muutti kaiken. Siksi sinunkin on opittava synnyttämään rutkasti ideoita ja arvioimaan ja kehittämään niitä.

Opit ajattelemaan sekä luovasti että loogisesti

Luovuus ja loogisuus eivät ole vastakohtia, vaan parhaat kaverit. Luovuus synnyttää uusia ideoita, loogisuus kehittää niistä toimivia.

Opit ratkomaan ongelmia luovasti

Löydät parempia luovia ratkaisuja niiin arjen ja työn haasteisiin kuin kirjoittamiseen ja taiteen tekemiseen

The creativity is intelligence having fun.

100% tyytyväisyystakuu

Luovuustreeneillä on 14 vuorokauden  tyytyväisyystakuu: Jos huomaat 14 vuorokauden sisällä treenien alkamisesta, että se ei vastaisikaan sitä mitä odotit, voit peruuttaa osallistumisesi ja saat rahasi sataprosenttisesti takaisin. 

Tyytyväisyystakuu

Treenaa 500 päivää sieltä missä oletkin

Voit treenata luovuuttasi ja opiskella luovaa ajattelua missä ja mihin aikaan tahansa. Riittää, että käytössäsi on päätelaite, nettiyhteys, paperia ja kyniä. Treenimateriaali on käytössäsi jopa 500 päivää, joten aika ei lopu kesken. 

Luovemmaksi ajattelijaksi vain 179 eurolla

Luovuustreenit inspiroivine luovuusharjoituksineen starttaavat 15.6.23 ja pääset mukaan edulliseen ennakko-ostajan hintaan 179 €. Maksa kurssi haluamallasi pankki- tai luottokortilla tai pyydä meitä lähettämään sinulle siitä pdf-lasku.  

Kyllä, ilmoittaudun Luovuustreeneihin

Laskutustiedot

Suomi

Tuotteesi

Product
Quantity
Price
Stoori - kirjoita parempi tarina (#36575)
+
459,00 

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Stoori - kirjoita parempi tarina
  × 1
459,00 
Välisumma 459,00 
Yhteensä 459,00  (sisältää 88,84  alv./VAT)
  • Maksa pankki- tai luottokortillasi turvallisesti Stripen kautta.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

Harmittelet vuosien päästä enemmän niitä asioita, jotka jätit tekemättä kuin niitä mitä teit.

Scroll to Top