Oma sivusi.

 

Tervetuloa omalle sivullesi.

Täältä löydät kirjoituskurssit, joihin olet jo ilmoittautunut:

 

Täältä löydät tiedot ostoksistasi:

Kirjaudu

 

 

 

 

Haluaisitko oppia lisää? Tässä joitakin hyviä kursseja.

 

399€
Tarina suunnitteilla, käsikirjoitus romaaniin tai elokuvaan haaveissa? Stoori-tarinavalmennus auttaa

Stoori – Oikopolku fiktion mestariksi

Haluatko kirjoittaa hyvän romaanin, lastenkirjan, käsikirjoituksen tai muun tarinan? Etkö pääse alkuun tai oletko jättänyt homman kesken? Ovatko henkilöhahmosi liian yksioikoisia? Kaipaako tarinasi isompia konflikteja, vahvempia vastustajia ja enemmän jännitettä?

Olit sitten tarinasi kanssa missä vaiheessa tahansa, tule Stoori-kirjoittajavalmennukseen ja suunnittele tarinasi päälinjat helposti maailman parhaiden tarinantekijöiden opein.

249€
Kirjoittaja - nyt on aika oppia uusia taitoja.

Parempi kirjoittaja

Tällä kurssilla tehdään hyvistä kirjoittajista vielä parempia. Kun osaat kirjoittaa selkeästi, innostavasti ja vakuuttavasti, viestisi menee paremmin perille ja saavutat tavoitteesi helpommin ja nopeammin.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa kirjoittamalla, kehittää kirjallista ilmaisuaan ja omaa kirjoitustyyliään. Kurssi on omatoimisesti suoritettava verkkokurssi, jonka lopussa on testi ja kirjoitustehtävä, joista opiskelija saa henkilökohtaisen palautteen.

99 €
Blogikirjoitus tunnissa -kurssi

Blogi

Haluaisitko oppia kirjoittamaan inspiroivia, hyödyllisiä ja vaikuttavia artikkeleita ja blogikirjoituksia nettiin nopeammin ja helpommin?

Tahdotko hyödyntää kirjoituksissasi hyviksi testattuja tekniikoita ja rakennemalleja ja kirjoittaa tekstejä, joita lukijoiden lisäksi myös Google ja muut hakukoneet rakastavat?

Tässä omatoimisesti opiskeltavassa tehokurssissa on viisi opintojaksoa, jotka auttavat sinua kirjoittamaan mahtavan nettiartikkelin alusta loppuun. Lopuksi saat vielä esikuvaksesi hyviä blogikirjoituksia Suomesta ja maailmalta.

699€
Supervoima-kirjoittajavalmennus, Kirjoittajakoulu

Supervoima 2023

Haluatko tehdä kirjoittamisesta supervoiman, jonka avulla voit muuttaa uraasi, elämääsi ja ehkä koko maailmaa?

Verkossa toteutettavan Supervoima-valmennuksen avulla opit hyödyntämään intuitiotasi ja luovuuttasi, asettamaan itsellesi tavoitteita, tunnistamaan parhaat ideat, vaikutustavat ja vaikutuskanavat ja vaikuttamaan sinulle tärkeisiin asioihin kirjoittamalla. Valmennus sisältää paljon innostavia tehtäviä, joiden avulla sisäistät oppimasi. Joistakin tehtävistä saat henkilökohtaista palautetta.

Scroll to Top