Kirjoittajakoulu usein kysytyt kysymykset

Mistä löydät meidät?

Kartalta

Kirjoittajakoulu Suomi/
House of Mum Oy, Vapaaherrankuja 3 00570 Helsinki

Usein kysyttyä

Kirjoittaminen tai sen opiskelu eivät katso ikää, sukupuolta tai asuinpaikkaa. Tärkeintä on, että haluat tehdä kirjoittamisesta oman supervoimasi, jonka avulla voit muuttaa omaa ja/tai muiden elämää paremmaksi. 

Saatat haluta pärjätä paremmin työssäsi tai elämässäsi, vaikuttaa enemmän asioihin, lisätä ihmisten tietoisuutta ja ymmärrystä tärkeistä asioista tai tuoda tarinoilla ja huumorilla iloa, naurua ja toivoa maailmaan. Kun motivaatiosi kirjoittamiseen on kunnossa, saat Kirjoittajakoulusta eniten irti. 

Tarvitset opiskeluun nettiyhteyden ja tietokoneen, jossa on tekstinkäsittelyohjelma.

Lisäksi kannattaa hankkia kyniä ja  mieleinen tyhjä vihko tai muistikirja, jonne voit koota muistiinpanoja, ideoitasi ja ajatuksiasi. Paperille kirjoittaminen ja piirtäminen auttaa oppimista ja herättää luovuutesi. 

Kirjoittajavalmennuksiin kuuluu verkko-opetuksen ohella henkilökohtaista sähköpostitukea,palautetta tärkeimmistä tehtävistä sekä kirjallinen palaute työsuunnitelmasta tai lyhyehköstä tekstistä. 

Kirjoittajakurssit ovat edullisempia ja tarkoitettu itseopiskeluun. Niissä on usein verkossa tehtäviä tehtäviä, mutta niistä et saa henkilökohtaista palautetta.  

Voit peruuttaa ostamasi kurssin tai valmennuksen aina  14 vuorokauden sisällä tilauksestasi. Jos haluat peruuttaa tilaamasi kurssin, laita vain ajoissa viestiä meille ja saat kurssin hinnan kokonaisuudessaan takaisin.

Osa koulutuksistamme on suunniteltu muutamassa viikossa läpikäytäväksi. Osa taas useamman kuukauden kestäväksi.

Osallistut sitten mihin kirjoituskurssiin tai valmennukseen tahansa, se on käytössäsi oppimateriaaleeineen ja mahdollisine bonusetuineen aina vähintään 12 kuukautta.

Tarkemmat tiedot saat aina kunkin kurssin ja valmennuksen esittelysivulta. 

 

Suorittamalla kirjoituskurssin tai valmennuksen loppuun ja tekemällä niihin liittyvät tehtävät. Myös muistiinpanojen tekeminen auttaa.

Kirjoittajakoulun kirjoituskurssit ja valmennukset ovat helppotajuisia, inspiroivia ja oivalluttavia, jotta oppiminen olisi vaivatonta. 

Paraskaan kirjoituskurssi tai valmennus ei kuitenkaan auta, jos et koskaan aloita sitä tai käy sitä loppuun. 

Muuta kysyttävää? Kysy tästä.

Scroll to Top