TULE KIRJOITTAJAKSI, JOKA OLET AINA HALUNNUT OLLA. 

Päivät kuluvat nopeasti. Yöt vaihtuvat aamuiksi. Kesät talviksi. On helppoa elää sitten kun -elämää. Aloitan blogin pitämisen sitten kesälomalla. Kirjoitan kirjan sitten kun jään eläkkeelle. Kokoan osaamiseni e-kirjaksi ja kurssiksi, kun lapsi aloittaa päiväkodin. Sitten kun.

Eräänä päivänä saatat huomata, ettei täydellistä hetkeä koskaan tullutkaan. Hyvät aikeet jäävät usein vain aikeiksi.

Harva asia on pahempaa tuhlausta kuin hukkaan heitetyt lahjat ja käyttämättä jätetyt tilaisuudet. Siksi tahdomme auttaa sinua. Sinua varten suunnittelemamme Supervoima – kirjoittajavalmennus auttaa sinua tekemään kirjoittamisesta Supervoimasi, joka tuo elämääsi iloa ja hyötyä ja leivällesi voita.

SUPERVOIMA-VALMENNUKSEN 
AVULLA

Kehität kirjoittajan lahjojasi.

Sinulle on jaettu taatusti kirjoittajan lahjoja. Mielikuvitusta. Sisäistä viisautta. Taito ymmärtää ihmisiä. Kyky tarinoida, opastaa tai inspiroida. Valmennuksessa opit tekniikoita ja taitoja, joilla valjastat lahjat paremmin käyttöösi.

Löydät julkaisumahdollisuuksia.

Jos on saanut kirjoittajan lahjoja, niitä kannattaa hyödyntää,. Parhaat tekstisi ansaitsevat tulla viimeistellyiksi ja päästä päivänvaloon ja me kerromme siihen erilaisia keinoja.

Tunnistat elinkelpoisimmat
ideasi ja saat vietyä ne loppuun.

Kun olet löytänyt voimasi kirjoittajana, ideoita ja aiheita alkaa taianomaisesti tupsahdella. Opit tunnistamaan sopivimmat ideat ja testaamaan niiden elinkelpoisuuden ennen isoon urakkaan ryhtymistä.

Saat uusia
ansaintakeinoja.

Kirjoittajakaan ei elä pelkällä hengenravinnolla. Me selätämme harhahuulosi kirjoittajan ansainnasta ja avaamme silmäsi kirjoittajan erilaisille ansaintamahdollisuuksille.

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

LÖYDÄ OMA VOIMASI.

“Kirjoitustaito on valtaisa supervoima. Sen avulla voi muuttaa maailmaa.

Sillä voi auttaa itseään, läheisiään ja työnantajiaan. Sillä voi nostaa tärkeitä asioita esille. Muokata mielipiteitä. Tehdä näkymättömästä näkyvää.

Sen avulla pystyy luomaan uusia maailmoja ja todellisuuksia. Sillä voi järisyttää mieliä ja koskettaa sieluja ja sydämiä.

Olen itse kirjoittanut säännöllisesti kolmevuotiaasta saakka ja saanut  kirjoitustaidostani valtavasti hyötyä  elämän ja uran eri vaiheissa. Olen myös opiskellut kirjoittamista reilusti yli oman tarpeen ja ansainnut kirjoittamisen avulla varsin ison osan elannostani. 

Tämä Supervoima-valmennus ei kehitä pelkästään kirjoittamistasi. Sen tehtävänä on kehittää sinua ja tehdä sinusta sellainen kirjoittaja, joka olet aina halunnut olla.” 

Katja Änkilä

Kirjoittajakoulun päävalmentaja 
KTM, Mdes

LinkedIn-profiilini (englanniksi)

Portfolioni (englanniksi)

Kaikki, mitä olet halunnut kysyä Supervoima-valmennuksesta. (artikkeli)

SUPERVOIMA -VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Supervoima -valmennus

Verkkovalmennus sisältää viisi opintojaksoa, jotka auttavat sinua tulemaan kirjoittajaksi, joka olet aina halunnut olla. Jos haluat palata joihinkin aiheisiin myöhemmin, se onnistuu, sillä valmennus on käytössäsi 12 kuukautta.

Kirjoittajan Työkalupakki

Kirjoittamista ei voi oppia kirjoittamatta. Siksi valmennuksen aikana ja sen jälkeen kehität omatoimisesti omaa kirjoitusprojektiasi. Saat siihen Työkalupakista työkalut ja vinkit, oli kyse sitten fiktiosta tai asiateksteistä. Pakki on käytössäsi 12 kuukautta.

Henkilökohtainen mentorointi

Valmennuksen voima moninkertaistuu, kun sinulla on joku, jolle raportoit aikaansaannoksistasi ja kehittymisestäsi. Toisin kuin useimmissa verkkokursseissa tai valmennuksissa, saat meiltä myös mentorointia verkon välityksellä.

Opiskelussa tukeminen

Jos sinulle tulee kysymyksiä valmennuksen sisältöön liittyen tai vaikkapa teknisiä haasteita, saat meidät kiinni helposti sähköpostilla ja chatilla. Kuulemme myös aina mielellämme, miten kirjoitushankkeesi etenevät.

NYT ON AIKA  ALOITTAA.

Supervoima-valmennus alkaa marraskuun 2020 alussa ja kestää kolme kuukautta. Kaikki verkossa olevat valmennusmateriaalit jäävät käyttöösi kahdentoista kuukauden ajaksi. 

Valmennuksen hinta on 3 x 210€  tai kertamaksuna 599€. Tämä on pieni hinta valmennuksesta, joka maksaa itsensä taatusti takaisin ja johon kuuluu myös henkilökohtaista mentorointia. Todennäköisesti hinta nousee ensi vuonna.

Ilmoittautuminen Supervoima-kirjoittajavalmennukseen on auki seitsemän päivää 11.10.-18.10.2020. Ilmoittaudu alta samantien, niin pääset varmasti mukaan. 

 

Tyytyväisyystakuu

*Jos haluat maksaa valmennuksen kolmessa osassa a 210€,
maksa alkumaksu ja ilmoittaudu valmennukseen tästä.

Laskutustiedot

Tilauksesi

TuoteVälisumma
Supervoima-kirjoittajavalmennus
  × 1
799,00 
Välisumma799,00 
Yhteensä799,00  (sisältää 154,65  ALV 24%)

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

100% takuu

Supervoima -valmennuksella on tyytyväisyystakuu: Jos aloitat valmennuksen suunnitellusti marraskuun alussa ja huomaat 14 vuorokauden sisällä, että se ei vastaisikaan sitä mitä odotit, voit peruuttaa osallistumisesi ja saat rahasi sataprosenttisesti takaisin. 

Tyytyväisyystakuu
Scroll to Top