Kaikki mitä olet halunnut kysyä Supervoima-valmennuksesta

 

1.Kenelle Supervoima on tarkoitettu?

 

Supervoima on tarkoitettu kehityshaluisille ihmisille, jotka haluavat tehdä kirjoittamisesta itselleen supervoiman, jonka avulla he pystyvät 

  • vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin
  • toteuttamaan uraansa ja elämäänsä liittyviä haaveitaan ja tavoitteitaan. 
Supervoima sopii erityisen hyvin esimerkiksi yrittäjille, asiantuntijoille, ammattilaisille, johtajille ja vaikuttajille sekä sellaisiksii haluaville. 

 

2. Kauanko Supervoima-valmennus kestää?

Voit opiskella Supervoima-valmennusta verkon kautta omassa aikataulussasi ja sieltä, missä milloinkin olet. Nopeimmillaan voit käydä valmennuksen läpi noin viidessä kuukaudessa. Kiirettä ei kuitenkaan ole. Valmennus sekä sen oppimateriaalit ja työkalut ovat 500 päivän ajan käytettävissäsi. 

 

 

3.Miten Supervoima-valmennus etenee?

Supervoima -kirjoittajavalmennus toteutetaan verkossa ja se on jaettu kolmeen pääosioon. 

Ensimmäinen osio on nimeltään Löydä Supervoimasi. Se keskittyy sinuun kirjoittajana, tavoitteidesi kirkastamiseen ja luovuutesi löytämiseen. 

Toinen osio on nimeltään Vaikuttamisen taito. Se opettaa sinulle kirjallisen vaikuttamisen parhaita keinoja ja lajeja. Opit retoriikan keinoista, sanavalintojen merkityksestä, uutisoinnista, tarinoilla  vaikuttamisesta ja sanojen voimasta ja sanoilla myymisestä ja markkinoimisesta.

Kolmas osio on nimeltään Muuta maailmaasi kirjoittamalla. Sen auttaa sinua määrittämään kuhunkin tekstiin kohderyhmän ja haluamasi pääviestin, suunnittelemaan tekstisi rakenteen ja valitsemaan kirjoituksellesi parhaat julkaisukanavat. Opit myös kirjoittamisen prosessista, editoinnista ja erilaisista julkaisutavoista ja ansaintatavoista. Lopputuloksena opit käyttämään kirjoittamista laaja-alaisesti saavuttaaksesi tavoitteesi ja edistääksesi uraasi ja elämääsi.

 Nämä kolme osiota on jaettu yhteensä 11 eri opintojaksoon, jotka sisältävät yhteensä 62 oppituntia. Supervoiman opintojaksot aukeavat palveluun yksi kerrallaan 1-2 viikon välein. Jokaiseen niistä kuuluu aiheeseen liittyviä oppitunteja ja tehtäviä. Osa tehtävistä arvioidaan automaattisesti, osasta saat henkilökohtaisen kirjallisen palautteen.

 4. Miten löydän aikaa valmennukseen osallistumiselle? 

 

Aikasi on rahaa, me ymmärrämme sen. Lisäksi sinulla on muutakin tekemistä kuin opiskella kirjoittamista ja kirjoittaa. Olemme huomioineet nämä lähtökohdat valmennusta suunnitellessamme ja tehneet siitä kompaktin ja helposti omaksuttavan. Voit myös opiskella ikiiomassa aikataulussasi 500 päivän ajan..  

 

5. Voinko edistää omaa kirjoitusprojektiani valmennuksen aikana?

Voit työstää omaa kirjoitusprojektiasi tai kehitellä olemassa olevia ideoitasi valmennuksen aikana. Tällöin Supervoima-valmennus toimii muusanasi, joka antaa työkaluja ja ohjausta ja auttaa sinua ratkomaan matkan varrelle tulevia mutkia.Voit myös tulla valmennukseen ilman omaa projektia tai ideaa ja saada valmennuksesta oppia, ideoita, työkaluja ja rohkaisua kaikkeen kirjoittamiseen. 

 

6. Sopiiko Supervoima runojen, historiikin, tai elämänkerran kirjoittajalle?

 

Supervoima-valmennuksessa ei opeteta runojen, elämänkertojen tai historiikkien kirjoittamista. Supervoima antaa kuitenkin eväitä kaikkeen vaikuttavaan kirjoittamiseen. Lisäksi tarinan ja tietotekstien suunnitteluohjeista voi saada kullanarvoisia eväitä myös elämänkertojen, historiikkien tai vaikkapa säeromaanien kirjoittamiseen.  

 

7. Miten Supervoima-valmennus eroaa muista kirjoituskursseista?

Monet muut kirjoituskurssit on suunniteltu opettamaan sinulle pelkästään teknisesti yhtä lajityyppiä tai tekniikkaa. Supervoima sen sijaan on kokonaisvaltainen kirjoittajavalmennus, joka valmentaa sekä sinua kirjoittajana että kirjoittamistasi. 

Ihmisen kehittymisen suurin este on yleensä ihminen itse. Siksi Supervoima on suunniteltu kehittämään myös sinua. Ajattelu- ja toimintatavoillasi on vaikutusta kaikkeen kirjoittamiseesi. Ne vaikuttavat mm. siihen, millaisia ideoita saat, miten testaat ideoitasi, mistä ja miten kirjoitat, miten työstät tekstejäsi ja miten saat vietyä asioita loppuun. 

Supervoima eroaa useimmista muista verkkokursseista myös siinä, että Supervoimassa saat tehtävistäsi henkilökohtaista palautetta ja tukea. Lisäksi Supervoimaan sisältyy mm. Kirjoittajan Työkalupakki, josta saat oppaita ja käytännön työkaluja kirjoitusprojektiesi suunnitteluun ja editointiin.

 

8. Miten toimin, jos haluan peruuttaa osallistumiseni?

 

Sinulla on ilmoittautumisen jälkeen 30 päivää aikaa peruuttaa osallistumisesi ellet ole tyytyväinen. Kerrot asiasta vain meille sähköpostilla ja palautamme osallistumismaksusi kokonaan tilillesi. 

 

9. Mitä valmennukseen osallistuminen edellyttää minulta?

 

Oppia ja oivalluksia ei kukaan toinen voi kaataa toisen päähän. Jotta saavutat Supervoima-valmennuksen avulla tavoitteesi, sinun on käytävä opintojaksot tehtävineen ajatuksella läpi ja testattava oppeja ja oivalluksia avoimestii. Lisäksi sinun on oltava valmis katsomaan elämääsi, tavoitteitasi ja tekemisiäsi uudessa valossa ja tunnistamaan sellaiset hetket ja toimintatavat, joissa olet itse edistymisesi pahin vihollinen. 

Kaikessa opiskelussa tarvitaan myös avointa, opinhaluista, vastaanottavaista ja innostunutta mieltä. Tämän lisäksi sinulla on oltava vain hyvä nettiyhteys, tietokone, paperia ja kyniä. Siinä kaikki. Tervetuloa mukaan. 

 

Scroll to Top