Kirjoittaja - älä odota enää. Supervoima-kirjoittajavalmennus tekee sinusta kirjoittajan joka olet aina halunnut olla.

Kaikki mitä olet halunnut kysyä Supervoima-valmennuksesta.

 

1.Kauanko Supervoima-valmennus kestää?

Supervoima-valmennus on suunniteltu kestämään kolme kuukautta siitä kun ilmoittaudut valmennukseen ja aloitat sen. Tämän ajan sinulla on mahdollisuus saada sähköpostin tai chatin kautta henkilökohtaista palautetta tekemistäsi tehtävistä ja vastauksia kysymyksiisi. Kaikki verkossa olevat oppimateriaalit ja työkalut ovat kuitenkin vapaassa käytössäsi 12 kuukauden ajan ilmoittautumisestasi eli voit jatkaa opiskelua omatoimisesti vuoden ajan. 

 

 

2.Miten Supervoima-valmennus etenee?

Supervoima -kirjoittajavalmennus toteutetaan kokonaan verkossa. Valmennus alkaa aloitusjaksolla, onka avulla varmistamme, että pääset hyvin matkaan. Tämän jälkeen Supervoiman tarkoin mietityt kuusi opintojaksoa aukeavat palveluun yksi kerrallaan kahden viikon välein. Jokaiseen niistä kuuluu aiheeseen liittyviä oppitunteja ja harjoitustehtäviä. Osa tehtävistä arvioidaan automaattisesti, osasta saat henkilökohtaisen kirjallisen palautteen.  

 

Opintojaksot ovat

Aloita (intro)

1. Löydä Supervoimasi 

2. Ideoista paras 

3. Kirjoita sieltä missä olet 

4. Vaikuta kirjoittamalla

5.Loppuun saattamisen taito 

6. Lajinsa mestari 

 

3.Kenelle Supervoima on tarkoitettu?

 

Supervoima on tarkoitettu erityisesti vaikuttajille, asiantuntijoille ja työssään tai työkseen kirjoittaville sekä sellaisiksi haluaville.  ihmisille, jotka haluavat saada kirjoittamiseensa lisää tehoa, selkeyttä, voimaa ja vaikuttavuutta.

 

 

4. Miten löydän aikaa valmennukseen osallistumiselle? 

 

Aikasi on rahaa, me ymmärrämme sen. Olemme huomioineet sen valmennusta suunnitellessamme ja tehneet siitä kompaktin ja helposti pureksittavan. On helppoa tunkea koulutusmateriaaliin kolme sataa artikkelia tai tuhat tuntia itse tehtyjä videoita, mutta vaikea tiivistää asioita ja valita valmennukseen vain oleellinen. 

Oppimisessa liian suuri materiaalien määrä vain heikentää laatua. Mietipä miltä olisi tuntunut, jos kouluaikana opettajasi olisi kertonut, että tähän kurssiin tai opintojaksoon kuuluu 700 tuntia videoita, 12 kirjaa ja 157 artikkelia. Siitä vain opiskelemaan. 

Valmennus on suunniteltu kestämään kolme kuukautta ja sen ajan saat myös meiltä henkilökohtaista palautetta tehtävistäsi. Jos kolmen kuukauden aikataulu osoittautuu sinulle kuitenkin liian tiukaksi tai haluat palata oppitunteihin jälkeenpäin, voit käydä valmennusta läpi omassa tahdissasi aina 12 kuukauden ajan. 

 

 

5. Voiko minulla olla oma kirjoitusprojekti, jota edistän valmennuksen aikana?

 

Kyllä, on suositeltavaa työstää omaa kirjoitusprojektia valmennuksen aikana. Tällöin Supervoima-valmennus toimii muusanasi, joka kannustaa, opastaa, kyseenalaistaa ja auttaa ratkomaan matkan varrelle tulevia mutkia. 

 

6. Mitä jos haluan ilmoittautua valmennukseen nyt, mutta aloittaa opiskelun vasta kuukauden päästä. (en ehdi aiemmin)

 

Tämä onnistuu, kunhan ilmoitat lykkäyksestä ja aloitusajankohdasta meille etukäteen sähköpostilla. Jotta pystymme itse varaamaan aikaa eri vaiheessa olevien opiskelijoiden tehtävien tarkastukseen, toivomme ettet lykkäisi aloitustasi enempää kuin kaksi kuukautta.  

 

7. Miten Supervoima-valmennus eroaa muista kirjoituskursseista?

Supervoima on kokonaisvaltainen, syvällinen ja inspiroiva kirjoittajavalmennus, kun taas useimmat muut kirjoituskurssit on suunniteltu opettamaan sinulle pelkästään teknisesti jotakin uutta lajityyppiä tai tekniikkaa. 

Ihmisen kehittymisen suurin este on yleensä ihminen itse. Siksi Supervoima on suunniteltu kehittämään myös sinua kokonaisvaltaisesti kirjoittajana. Ajattelu- ja toimintatavoillasi on vaikutusta kaikkeen kirjoittamiseesi. Ne vaikuttavat mm. siihen, miten testaat ideoitasi, mistä ja miten kirjoitat, miten työstät tekstejäsi ja miten saat vietyä asioita loppuun. 

Muista verkkokursseista Supervoima eroaa myös siinä, että Supervoimassa saat tehtävistäsi henkilökohtaista palautetta. Lisäksi Supervoiman bonuksena on mm. Kirjoittajan Työkalupakki, josta saat täsmäapua ja käytännön työkaluja kirjoitushankkeesi suunnitteluun ja editointiin.

 

8. Miten toimin, jos haluan peruuttaa osallistumiseni?

 

Sen jälkeen kun olet aloittanut valmennuksen, sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa osallistumisesi ellet olisi tyytyväinen. Kerrot asiasta vain meille sähköpostilla ja palautamme osallistumismaksusi kokonaan. 

 

9. Mitä valmennukseen osallistuminen edellyttää minulta?

 

Oppia ja oivalluksia ei kukaan toinen voi kaataa toisen päähän. Jotta saavutat Supervoima-valmennuksen avulla tavoitteesi, sinun on käytävä verkkovalmennus tehtävineen ajatuksella läpi ja testattava oppeja ja oivalluksia avoimesti omassa kirjoitustyössäsi. Lisäksi sinun on oltava valmis katsoa elämääsi ja tekemisiäsi uudessa valossa ja tunnistamaan sellaiset hetket ja valinnat, joissa olet itse edistymisesi pahin vihollinen. 

Kaikessa opiskelussa tarvitaan myös avointa, opinhaluista, vastaanottavaista ja innostunutta mieltä. 

Tämän lisäksi sinulla on oltava vain hyvä nettiyhteys, tietokone, paperia ja kyniä. Siinä kaikki.  

 

ALOITA SINÄ NYT.

Aika kuluu yllättävän nopeasti. Kesät vaihtuvat talviksi. Hyvät aikeet jäävät helposti vain muistojen arkkuun. Varmista, ettei sinulle käy näin. Tule mukaan Supervoima-valmennukseen ja aloita vaikuttava ja tavoitteellinen kirjoittaminen.
Vieritä ylös