Kirjoittaja - älä odota enää. Supervoima-kirjoittajavalmennus tekee sinusta kirjoittajan joka olet aina halunnut olla.

Kaikki mitä olet halunnut kysyä uudesta Supervoima-valmennuksesta.

 

1.Milloin Supervoima valmennus alkaa ja kauanko se kestää?

Supervoima-valmennus alkaa marraskuussa 2020 ja kestää n. kolme kuukautta. Kaikki verkossa olevat oppimateriaalit ja työkalut ovat vapaassa käytössäsi 12 kuukauden ajan. 

 

2.Mitä Supervoima-valmennukseen kuuluu?

 

Supervoima- kirjoittajavalmennus: Viiden osa-alueen kompakti ja kuratoitu opintokokonaisuus harjoitustehtävineen. Valmennuksen tehtävänä on auttaa sinua löytämään oma voimasi, inspiraatiosi ja genresi kirjoittajana, istuttamaan kirjoittaminen uraasi ja elämääsi, tunnistamaan elinkelpoisimmat ideasi ja saamaan kirjoittamisesta paitsi iloa ja hyötyä, myös margariinia leivälle.

 

Kaksi verkon kautta tapahtuvaa mentorointisessiota. Ensimmäinen valmennuksen alkuvaiheessa ja toinen n. kahden kuukauden kuluttua aloituksesta.

 

Kirjoittajan Työkalupakki:  Kirjoittajakoulun suojattu materiaalipankki, josta löytyy käytännön työkaluja, muistilistoja ja rakennemalleja kahdesta isosta aihealueesta:

1) Vaikuttavien asiatekstien, blogin ja tietotekstien kirjoittamisesta

2) fiktiosta/tarinan kirjoittamisesta.

 

Opintoneuvonta:  Jos sinulla on hankaluuksia ohjelmien tai tehtävien kanssa, saat meidät kiinni tarvittaessa chatin ja e-mailin kautta.

 

3.Kenelle Supervoima on tarkoitettu?

 

Kirjoittajille ja sellaisiksi haluaville, jotka haluavat haihattelun sijaan kehittyä kirjoittajana ja saada kirjoittamiseensa tehoa ja tuloksellisuutta. 

 

4. Miten löydän aikaa valmennukseen osallistumiselle? Voinko käydä valmennuksen nopeammin tai hitaammin?

 

Aikasi on rahaa, me ymmärrämme sen. Olemme huomioineet sen valmennusta suunnitellessamme ja tehneet siitä kompaktin ja helposti pureksittavan. Emme ole läntänneet valmennukseen kolmea sataa artikkelia tai tuhatta tuntia itse tehtyjä videoita, jotka sinun pitäisi käydä läpi oppiaksesi. Oppimisessa liian suuri materiaalien määrä vain heikentää laatua.

Totuus on kuitenkin se, että löydämme aina aikaa itsellemme tärkeille asioille. Jos kirjoittaminen alkaa tuottaa sinulle iloa, hyötyä ja tuloja, siitä tulee tärkeää.

Mentorointisessioilla on aikataulu, mutta muuten voit käydä valmennuksen läpi omassa tahdissasi. Tarkoitus on, että työstät omaa kirjoitusprojektiasi valmennuksen ajan ja Supervoima-valmennus toimii muusanasi, joka kannustaa, opastaa, kyseenalaistaa ja auttaa ratkomaan matkan varrelle tulevia mutkia.

 

5. Pitääkö minulla olla oma kirjoitusprojekti, jota edistän valmennuksen aikana?

 

Kyllä, sillä kirjoittajana ei voi kehittyä ilman että kirjoittaa. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla projektia valittuna vielä valmennuksen alkaessa. Valmennuksen alussa tulet saamaan todennäköisesti monia mahtavia ideoita. Voit testata valmennuksen aikana niiden elinkelpoisuutta ja valita niistä mieleisesi.   

6. Haluan maksaa osamaksulla, miten se tapahtuu?

 

Maksat tällöin valmennuksen kolmessa 210€ osassa. Ensimmäisen osan maksat ilmoittautumisen yhteydessä ja seuraavat kaksi 30 päivän jaksoissa.

Jos haluat maksaa osamaksulla, voit ottaa meihin yhteyttä heippa@kirjoittajakoulu.fi. Voit myös maksaa suoraan osoitteessa https://kirjoittajakoulu.fi/tuote/supervoima-kirjoittaja/   ja valita maksutavaksi Maksa osissa. 

 

7. Miten Supervoima-valmennus eroaa muista kirjoituskursseista?

Jokainen kirjoituskurssi on omanlaisensa. Supervoimaa ei ole suunniteltu ainoastaan opettamaan sinulle teknisesti jotakin uutta lajityyppiä tai tekniikkaa. 

Supervoima on suunniteltu kehittämään kokonaisvaltaisesti ajattelu- ja toimintatapojasi kirjoittajana. Tällä on vaikutusta kaikkeen kirjoittamiseesi. Se vaikuttaa mm. siihen, miten testaat ideoitasi, miten työstät tekstejäsi ja miten hyödynnät kirjoittamista elämässäsi.

Muista verkkokursseista Supervoima eroaa myös siinä, että Supervoimaan kuuluu kaksi mentorointisessiota sekä Kirjoittajan Työkalupakki, joka antaa sinulle täsmäapua ja käytännön työkaluja kirjoitushankkeesi suunnitteluun ja editointiin.

 

8. Miten toimin, jos haluan peruuttaa osallistumiseni?

 

Sen jälkeen kun valmennus on alkanut marraskuussa, sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa osallistumisesi ellet olisi tyytyväinen. Kerrot asiasta vain meille sähköpostilla ja palautamme osallistumismaksusi.

 

9. Mitä valmennukseen osallistuminen edellyttää minulta?

 

Oppia ja oivalluksia ei kukaan toinen voi kaataa toisen päähän. Jotta kirjoittamisestasi tulisi tuloksellisempaa, sinun on käytävä verkkovalmennus tehtävineen ajatuksella läpi ja testattava oppeja ja oivalluksia avoimesti omassa kirjoitustyössäsi. Lisäksi sinun pystyttävä katsomaan elämääsi ja tekemisiäsi uudessa valossa ja tunnistamaan sellaiset hetket ja valinnat, joissa olet itse edistymisesi pahin vihollinen.

Tämän lisäksi sinulla on oltava vain hyvä nettiyhteys, tietokone, paperia ja kyniä. Siinä kaikki.  

 

ALOITA SINÄ NYT EIKÄ VUOSIEN PÄÄSTÄ.

Aika kuluu yllättävän nopeasti. Kesät vaihtuvat talviksi. Hyvät aikeet jäävät helposti vain muistojen arkkuun. Varmista, ettei sinulle käy näin. Tule mukaan Supervoima-valmennukseen ja aloita tuloksellinen kirjoittaminen. Ilmoittautumisaika päättyy pian, joten tartu tilaisuuteen ja tee aikeistasi totta.