ALA KIRJOITTAA NYT EIKÄ SITTEN. 

Päivät kuluvat nopeasti. Yöt vaihtuvat aamuiksi. Kesät talviksi. On helppoa elää sitten kun -elämää. Aloitan kirjoittamisen sitten kesälomalla. Sitten kun jään eläkkeelle. Sitten kun lapsi aloittaa päiväkodin. Sitten kun. Eräänä päivänä saatat huomata, ettei täydellistä hetkeä koskaan tullutkaan. Hyvät aikeet jäävät usein vain aikeiksi.

Harva asia on pahempaa tuhlausta kuin hukkaan heitetyt lahjat ja käyttämättä jätetyt tilaisuudet. Siksi tahdomme auttaa sinua. Aloita kirjoittaminen kanssamme. Nyt ja tänään.

Sinua varten suunnittelemamme Supervoima – kirjoittajavalmennus auttaa sinua löytämään oman voimasi kirjoittajana ja kehittämään kirjoittajan lahjojasi itsesi ja maailman hyväksi. Kyseessä ei ole tavanomainen kirjoittajakoulutus. 

Supervoima on  verkossa toteutettava kirjoittajien elämäntaito- ja uravalmennus, joka sopii kirjoittamisesta haaveileville sekä jo kirjoittaville. Sen avulla opit integroimaan kirjoittamisen muuhun elämääsi, tunnistamaan ideatulvasta parhaat ideat, viemään ne menestyksekkäästi maaliin ja myös tienaamaan teksteilläsi. 

SUPERVOIMA-VALMENNUKSEN 
AVULLA

Kehität lahjoja, jotka sinulle on annettu.

Sinulle on varmasti jaettu kirjoittajan lahjoja. Mielikuvitusta. Sisäistä viisautta. Taito ymmärtää ihmisiä. Kyky tarinoida, opastaa tai inspiroida. Valmennuksessa autamme sinua tuomaan ne esiin ja valjastamaan ne käyttöösi.

Löydät uusia julkaisumahdollisuuksia.

Kirjoittamisessa matkakin on tärkeä. Kaikkia tekstejä ei ole tarkoituskaan julkaista. Pöytälaatikkotekstisi eivät kuitenkaan auta tai ilahduta muita. Parhaat kirjoituksesi ansaitsevat tulla viimeistellyksi ja nähdä päivänvalon. ja me kerromme siihen keinot.

Teet kirjoittamisesta osan elämääsi.

Kirjoittamisen ei tarvitse olla projekti. Supervoima -valmennuksen myötä opit ottamaan kirjoittamisen osaksi elämääsi samalla tavalla kuin liikunnan. Ei ole väliä, miten ja missä kirjoitat, kunhan kirjoitat.

Löydät uusia ansaintakeinoja.

Kirjoittajakaan ei elä pelkällä hengenravinnolla. Me selätämme harhahuulosi kirjoittajan ansainnasta ja avaamme silmäsi kirjoittajan erilaisille ansaintamahdollisuuksille. Mikä parasta, me autamme sinut niissä alkuun.

Tunnistat parhaat
ideasi.

Kun olet löytänyt voimasi kirjoittajana, ideoita ja aiheita alkaa taianomaisesti tupsahdella. Opit tunnistamaan sopivimmat ideat ja testaamaan ja kehittämään niitä ennen isoon urakkaan ryhtymistä.

Investoit
loppuelämääsi.

On helppoa investoida tavaroihin tai lomamatkoihin. Merkkivaatteet. Viikko Italiassa. Niiden tuoma ilo jää kuitenkin usein lyhytaikaiseksi. Asioita, jotka voisivat pysyvästi muuttaa meitä ja loppuelämäämme on hankala mitata rahassa -ja juuri sellaisiin kannattaa investoida.

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

LÖYDÄ OMA VOIMASI.

“Kirjoitustaito on valtaisa supervoima. Sen avulla voi muuttaa maailmaa.

Sillä voi auttaa itseään, läheisiään ja työnantajiaan. Sillä voi nostaa tärkeitä asioita esille. Muokata mielipiteitä. Tehdä näkymättömästä näkyvää.

Sen avulla pystyy luomaan uusia maailmoja ja todellisuuksia. Sillä voi järisyttää mieliä ja koskettaa sieluja ja sydämiä.

Koska luet tätä, uskon että sisälläsi asustelee paraikaa hyvä kirjoittaja. Millainen hyvä kirjoittaja, siinäpä kysymys.  Mistä sisäinen kirjoittajasi haluaisi maailmalle kertoa? Miten se saadaan töihin ja kukoistamaan?

Tämä Supervoima-valmennus ei kehitä pelkästään kirjoittamistasi. Sen tehtävänä on kehittää sinua ja tehdä sinusta sellainen kirjoittaja, joka olet aina halunnut olla. 

Katja Änkilä

Kirjoittajakoulun päävalmentaja 
KTM, Mdes

LinkedIn-profiilini (englanniksi)

Portfolioni (englanniksi)

Kaikki, mitä olet halunnut kysyä Supervoima-valmennuksesta. (artikkeli)

SUPERVOIMA -VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Supervoima -valmennus

Verkkovalmennus sisältää viisi opintojaksoa, jotka auttavat sinua tulemaan kirjoittajaksi, joka olet aina halunnut olla. Jos haluat palata joihinkin aiheisiin myöhemmin, se onnistuu, sillä valmennus on käytössäsi 12 kuukautta.

Kirjoittajan Työkalupakki

Kirjoittamista ei voi oppia kirjoittamatta. Siksi valmennuksen aikana ja sen jälkeen kehität omatoimisesti omaa kirjoitusprojektiasi. Saat siihen Työkalupakista parhaat työkalut ja vinkit, oli kyse sitten fiktiosta tai asiateksteistä. Pakki on käytössäsi 12 kuukautta.

Henkilökohtainen mentorointi

Valmennuksen voima moninkertaistuu, kun sinulla on joku, jolle raportoit aikaansaannoksistasi ja kehittymisestäsi. Toisin kuin useimmissa verkkokursseissa tai valmennuksissa, saat meiltä myös mentorointia verkon välityksellä.

Opiskelussa tukeminen

Jos sinulle tulee kysymyksiä valmennuksen sisältöön liittyen tai vaikkapa teknisiä haasteita, saat meidät kiinni helposti sähköpostilla ja chatilla. Kuulemme myös aina mielellämme, miten kirjoitushankkeesi etenevät.

NYT ON AIKA  ALOITTAA.

Supervoima-valmennus alkaa marraskuun 2020 alussa ja kestää kolme kuukautta. Jos et pysyisi kurssin aikataulussa, ei hätää. Kaikki verkossa olevat valmennusmateriaalit jäävät käyttöösi kahdentoista kuukauden ajaksi. 

Valmennuksen hinta on nyt 3 x 210€  tai kertamaksuna 599€. Tämä on pieni hinta valmennuksesta, johon kuuluu verkko-opiskelun ohella myös osallistujille tarkoitettu työkalupakki (12kk) ja henkilökohtaista mentorointia. Todennäköisesti hinta nousee ensi vuonna.

Ilmoittautuminen tähän ainutlaatuiseen ja paljon kysyttyyn kirjoittajavalmennukseen on nyt auki seitsemän päivää 11.10.-18.10.2020. Ilmoittaudu siis nyt nopeasti, jotta pääset mukaan.

 

Tyytyväisyystakuu

*Jos haluat maksaa valmennuksen kolmessa osassa a 210€,
maksa alkumaksu ja ilmoittaudu valmennukseen tästä.

Laskutustiedot

Suomi

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Supervoima-kirjoittajavalmennus
  × 1
699,00 
Välisumma 699,00 
Yhteensä 699,00  (sisältää 135,29  alv./VAT)
  • Maksa pankki- tai luottokortillasi turvallisesti Stripen kautta.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

100% takuu

Supervoima -valmennuksella on tyytyväisyystakuu: Jos aloitat valmennuksen suunnitellusti marraskuun alussa ja huomaat 14 vuorokauden sisällä, että se ei vastaisikaan sitä mitä odotit, voit peruuttaa osallistumisesi ja saat rahasi sataprosenttisesti takaisin. 

Tyytyväisyystakuu
Scroll to Top