TULE KIRJOITTAJAKSI, JOKA OLET. 

Päivät kuluvat nopeasti. Yöt vaihtuvat aamuiksi. Kesät talviksi. On helppoa elää sitten kun -elämää. Aloitan kirjoittamisen sitten kesälomalla. Sitten kun jään eläkkeelle. Sitten kun lapsi aloittaa päiväkodin. Sitten kun.

Aikaa on aina vähän. Usko omiiin ideoihin ja taitoihin horjuu. Projektin aloittaminen ja suunnittelu tuntuu vaikealta. Eräänä päivänä saatat huomata, ettei täydellistä hetkeä koskaan tullutkaan. Hyvät aikeet jäävät vain aikeiksi.

Harva asia on pahempaa tuhlausta kuin hukkaan heitetyt kyvyt, ideat ja tilaisuudet. Siksi tahdomme auttaa sinua. Aloita kirjoittaminen kanssamme. Nyt ja tänään. Sinua varten suunnittelemamme Supervoima – kirjoittajavalmennus auttaa sinua löytämään oman voimasi ja tyylisi kirjoittajana ja ylittämään kirjoittamisesi tiellä olevat esteet. 

Supervoima on verkossa toteutettava kirjoittajien elämäntaito- ja uravalmennus, joka sopii kirjoittamisesta haaveileville sekä jo aktiivisesti kirjoittaville, jotka haluavat edistyä kirjoittajina ja ottaa kirjoittamisen elämäntavaksi tai osaksi työtään.

SUPERVOIMA-VALMENNUKSEN 
AVULLA

Valjastat sisäisen
voimasi avuksesi.

Sinulle on jaettu kirjoittajan lahjoja. Mielikuvitusta. Sisäistä viisautta. Taito ymmärtää ihmisiä. Kyky tarinoida, opastaa tai inspiroida. Valmennuksessa autamme sinua löytämään sisäisen voimasi, intuition, ja valjastamaan sen käyttöösi.

Opit viemään
työsi loppuun.

Kokonaisuuden hallinta ja keskeyttäminen ovat monen kirjoittajan kompastuskiviä. Mitä pidempi kirjoitushanke, sitä tärkeämpää on sen suunnittelu, organisointi ja editointi. Autamme sinua myös pääsemään yli ei-vastauksista.

Löydät aikaa
kirjoittamiselle.

Monet kirjoittajat potevat aikapulaa ja aloittamisen vaikeutta. Supervoima -valmennuksessa opit ottamaan kirjoittamisen osaksi elämääsi samalla tavalla kuin liikunnan. Tärkeille asioille löytyy aina aikansa.

Löydät uusia julkaisu- ja
ansaintakeinoja.

Parhaat kirjoituksesi ansaitsevat tulla viimeistellyksi ja julkaistuksi.. Me selätämme harhahuulosi tekstien julkaisusta ja avaamme silmäsi kirjoittajan erilaisille ansaintamahdollisuuksille.

Tunnistat parhaat
ideasi.

Kun olet löytänyt voimasi kirjoittajana, ideoita ja aiheita alkaa taianomaisesti tupsahdella. Opit tunnistamaan sinulle sopivimmat ideat ja testaamaan ja suunnittelemaan niitä ennen isoon urakkaan ryhtymistä.

Investoit
loppuelämääsi.

On helppoa investoida tavaroihin tai lomamatkoihin. Niiden tuoma ilo jää kuitenkin usein lyhytaikaiseksi. Asioita, jotka voisivat pysyvästi muuttaa meitä ja loppuelämäämme on hankala mitata rahassa -ja juuri sellaisiin kannattaa investoida.

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

LÖYDÄ OMA VOIMASI.

“Kirjoitustaito on valtaisa supervoima. Sen avulla voi muuttaa maailmaa.

Sillä voi auttaa itseään, läheisiään ja työnantajiaan. Sillä voi nostaa tärkeitä asioita esille. Muokata mielipiteitä. Tehdä näkymättömästä näkyvää.

Sen avulla pystyy luomaan uusia maailmoja ja todellisuuksia. Sillä voi järisyttää mieliä ja koskettaa sieluja ja sydämiä.

Koska luet tätä, uskon että sisälläsi asustelee paraikaa hyvä kirjoittaja. Millainen hyvä kirjoittaja, siinäpä kysymys. Mistä se saadaan töihin ja kukoistamaan?

Supervoima-valmennus auttaa sinua tunnistamaan ja ylittämään kirjoittamisesi tiellä olevat esteet. 

Usko tai älä, et ole esteidesi kanssa yksin. Valtaosa kirjoittajista takkuilee samojen haasteiden kanssa.

Suurin osa ei koskaan tee niille mitään. Haikailee vain ja haaveilee. Potee kirjoittamisen paloa, muttei saa aikaiseksi. Kompastuu matkalla lenteleviin kiviin tai tippuu tuttuihin kuoppiin eikä jaksa nousta ylös. Lannistuu ensimmäisistä vastoinkäymisistä. Ei usko kykyihinsä ja lopettaa niiden kehittämisen. Näin päivät kuluvat, kesät vaihtuvat talviksi ja jossain kohtaa huomaa, että hyvät aikeet jäivät vain aikeiksi. 

Eihän sinulle käy näin?

Ilmoittaudu Supervoima-valmennukseemme ja ylitä kirjoittamisesi tiellä olevat esteet. Tule kirjoittajaksi, joka olet aina halunnut olla. 

Katja Änkilä

Kirjoittajakoulun päävalmentaja 
KTM, Mdes

LinkedIn-profiilini (englanniksi)

Portfolioni (englanniksi)

Kaikki, mitä olet halunnut kysyä Supervoima-valmennuksesta. (artikkeli)

SUPERVOIMA -VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Viisi opintojaksoa kahden viikon välein.

Kolme kuukautta kestävä verkkovalmennus sisältää intron lisäksi viisi opintojaksoa, jotka auttavat sinua kirjoittajan matkan eri vaiheissa. (Ks. kuva yllä) Opiskelumateriaalit ja Kirjoittajan työkalupakki ovat käytössäsi 12 kuukautta.

Opit lukemalla ja tekemällä.

Kirjoittamista ei voi oppia kirjoittamatta. Siksi opintojaksoihin liittyy monenlaisia pieniä kirjoitustehtäviä. Suosittelemme, että valmennuksen aikana ja sen jälkeen edistät omatoimisesti valitsemaasi kirjoitusprojektiasi. Näin saat testattua oppejasi samantien käytännössä.

Saat palautetta sähköpostilla.

Valmennuksen voima moninkertaistuu, kun saat henkilökohtaista palautetta. Siksi saat meiltä kolmen kuukauden ajan henkilökohtaista palautetta tärkeimmistä tekemistäsi tehtävistä. Tätä arvokasta asiaa ei löydy tavanomaisista verkkokursseista.

Tuki verkko-opiskeluun.

Olemme helposti tavoitettavissa sähköpostilla ja chatilla. .
Jos sinulle tulee kysymyksiä valmennuksen sisältöön liittyen tai vaikkapa teknisiä haasteita, me autamme ja opastamme.

KUN ILMOITTAUDUT NYT, SAAT BONUKSENA: 

Kirjoittajan Työkalupakki, Kirjoittajakoulu

1. PÄÄSYN KIRJOITTAJAKOULUN TYÖKALUPAKKIIN, ARVO 468€/12 kk

Kirjoittajakoulun Työkalupakki sisältää ladattavia oppaita, suojattuja artikkeleita, mallipohjia ja työkaluja, jotka auttavat kirjoittamisen eri vaiheissa ja lajeissa. Kun ilmoittaudut Kirjoittajakoulun Supervoima-valmennukseen, Työkalupakki on automaattisesti käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan. Erikseen hankittuna pääsy Kirjoittajan Työkalupakkiin maksaisi 39€/kk eli 12 kuukauden ajalta 468€.

Ajan hallinta - kirjoittajakoulu

2. BLOGIKIRJOITUS TUNNISSA -TEHOKURSSIN, ARVO 99€

Blogikirjoitus tunnissa -tehokurssin käytyäsi osaat kirjoittaa inspiroivia ja vaikuttavia artikkeleita nettiin mutkattomasti ja nopeasti ilman päänsärkyä. Kun hankit Supervoima -valmennuksen, saat tämän omatoimisesti opiskeltavan verkkokurssin kaupan päälle.

NYT ON AIKA  ALOITTAA.

Supervoima 2 -valmennus alkaa helmikuun alussa ja kestää kolme kuukautta. Jos et pysyisi valmennuksen aikataulussa, ei hätää. Kaikki verkossa olevat valmennusmateriaalit ovat käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan. 

Valmennuksen hinta on 3 x 210€  tai kertamaksuna 599€. Tämä on todella pieni hinta näin kattavasta valmennuksesta, jossa saat tehtävistäsi henkilökohtaista palautetta. Lisäksi saat kaupan päälle 567€ arvoiset bonusedut.  

Ilmoittautuminen tähän uniikkiin ja paljon kysyttyyn kirjoittajavalmennukseen on auki vain seitsemän päivää 1o.1.-17.1.2021. Tee siis fiksu päätös ja ilmoittaudu mukaan. 

 

Kirjoittajakoulu, Supervoima-kirjoittajavalmennus

100% tyytyväisyystakuu

Supervoima -valmennuksella on tyytyväisyystakuu: Jos aloitat valmennuksen suunnitellusti helmikuun alussa ja huomaat 14 vuorokauden sisällä, että se ei vastaisikaan sitä mitä odotit, voit peruuttaa osallistumisesi ja saat rahasi sataprosenttisesti takaisin. Kerrot vain meille peruutuksesta sähköpostilla, niin asia on sillä selvä. 

Tyytyväisyystakuu

*Jos haluat maksaa valmennuksen kolmessa osassa a 210€,
maksa alkumaksu ja ilmoittaudu valmennukseen tästä.

Laskutustiedot

Tilauksesi

TuoteVälisumma
Supervoima-kirjoittajavalmennus
  × 1
799,00 
Välisumma799,00 
Yhteensä799,00  (sisältää 154,65  ALV 24%)

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

Scroll to Top