Ikuisen kesän kirjavinkit

Loppuiko kesä liian äkkiä?
Jäivätkö kesäkirjat lukematta?
Ei hätää, nämä Kirjoittajakoulun suosikkikirjat tuovat kesän talvenkin keskelle. 
Olemme yksi kirjakauppa Adlibriksen markkinointikumppaneista, joten voit tilata kirjat suoraan tämän sivun linkeistä.(*  

 

CARRIE SOTO IS BACK, 
TAYLOR JENKINS REID 
(2022)

Carrie Soto on maailman paras tennispelaaja ja hänen koko elämänsä pyörii tenniksen ympärillä. Kun hän joutuu lopettamaan ammattitason tenniksen, hänen maailmansa kaatuu.Kuuden vuoden jälkeen Carrien lopettamisesta nuori tennispelaaja ohittaa hänen maailman ennätyksensä. Carrie ei voi hyväksyä sitä,, joten hän palaa puolustamaan maailman ennätystään.

FUNNY STORY 
(HASSU JUTTU)>br> EMILY HENRY

Daphne rakasti tapaa, jolla hänen kihlattunsa Peter kertoi heidän tarinaansa. Miten he tapasivat, rakastuivat ja muuttivat Peterin kauniiseen kotikaupunkiin aloittaakseen yhteisen elämänsä. Peter kertoili tätä tarinaa, kunnes tajusi olevansa rakastunut Daphnen sijasta lapsuuden ystäväänsä Petraan.Daphne aloittaa uuden oman tarinansa yksin kauniissa Michiganissa, ilman ystäviä tai perhettä, mutta unelmatyönsä parissa, lastenkirjaston hoitajana. Hän ehdottaa asunnon jakamista huonekaverina ainoalle henkilölle, joka voisi ymmärtää mitä hän käy läpi: Petran ex-mies, Miles.

HAPPY PLACE
 (SUOM. LEMPIPAIKKA)
 EMILY HENRY

Harriet ja Wyn ovat olleet täydellinen pari siitä asti kun he tapasivat yliopistossa. He sopivat yhteen niin kuin suola ja pippuri. Paitsi eivät enää. He erosivat puoli vuotta sitten eivätkä ole vieläkään kertoneet siitä ystävilleen.Nyt he tekevät sopimuksen esittää olevansa vielä yhdessä, jotta eivät pilaisi tunnelmaa heidän vuosittaisella lomallaan parhaimpien ystäviensä kanssa. Miten vaikeaa Harrietin ja Wynin voi olla esittää vielä yhden viikon ajan olevansa täydellinen pari?

EVERYTHING I KNOW
 ABOUT LOVE

Omaelämänkerrallisessa teoksessaan kirjailija kertoo mitä on oppinut rakkaudesta,, ystävistä, työpaikoista ja elämästä. Kirjan tärkeä teema on se, että ystävyyssuhteet ovat yhtä tärkeitä kuin romanttiset suhteet. Myös ystävyyssuhteita ja muita läheisiä suhteita pitää harjoittaa ja vaalia.

HÖLMÖ RAKKAUS, 
AKWAEKE EMEZI

Feyi saa tilaisuuden karata kaupungin sietämättömästä kuumuudesta lomalle paratiisisaareen. Auringonlaskuja rannalla, uskomattomia ruokia ja drinkkejä altaan ääressä. Auringon paahteen hellittäessä iltaa kohden, Feyi alkaa olla valmis siirtymään menneisyydestä eteenpäin ja avaamaan sydämensä uudestaan. Ainoa ongelma on se, että hän on ihastumassa juuri siihen mieheen, jota hän ei voi saada.

SEVEN MOONS OF 
MAALI ALMEIDA

Colombo, Sri Lanka vuonna 1990. Maali Almeida on sotavalokuvaaja, uhkapelaaja sekä kaapissa oleva homo.Hän herää kuolleena taivaallisesta viisumitoimistosta. Hänen paloiteltu ruumiinsa on uppoamassa Beira-järveen ja hänellä ei ole aavistustakaan siitä kuka hänet tappoi.Mutta kuoleman jälkeisessäkin elämässä Maalin aika on loppumassa. Hänellä on seitsemän kuuta aikaa yrittää saada yhteys mieheen ja naiseen, joita hän eniten rakastaa ja johdattaa heidät piilossa olevaan kuvakätköön, joka tulee järkyttämään koko Sri Lankaa.

Piditkö tästä jutusta?

Scroll to Top

Ethän karkaa. Haluatko sähköpostiisi maksuttomat kirjoittajien vinkit?