Tietosuojalauseke

Tietosuojaseloste

 

Rekisterinpitäjä

House of Mum Oy

Vapaaherrankuja 3

00570 Helsinki

Rekisterin nimi

House of Mum Oy:n asiakas- ja tiedotusrekisteri

 

Yleistä

Arvostamme yksityisyyttäsi ja haluamme suojata sitä.

Voidaksemme palvella sinua parhaamme mukaan, joudumme keräämään ja käsittelemään joitakin sinua koskevia tietoja. Tämä tietosuojaseloste kertoo, mitä henkilötietoja keräämme, miten tietojasi käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustojamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Henkilötietojen keräys, käsittely ja säilytys

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

  • Asiakassuhteiden hoitaminen
  • Asiakastietojen ja käyttäjätunnusten ylläpitäminen
  • Käyttäjien tunnistaminen
  • Yhteydenottoihin vastaaminen
  • Palveluiden tuottaminen ja toimittaminen ja laskutus
  • Liiketoiminnan, verkkosivustojen ja palveluiden kehittäminen, suunnitteleminen ja analysoiminen
  • Palveluidemme markkinointi ja myynti
  • Sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen
  • Oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttäminen
  • Palveluidemme kohdentaminen

Asiakkaiden antamat henkilötiedot

Keräämme asiakkaitamme koskevia henkilötietoja asiakkaiden yhteydenottojen, ostosten ja palveluidemme käytön yhteydessä.

Asiakkaat antavat meille usein seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Kotipaikkakunta
  • Puhelinnumero
  • Tietoa kiinnostuksen kohteista kirjoittamiseen liittyen
  • Tilaustiedot

Evästeiden käyttö

Keräämme myös evästeiden avulla tietoja siitä, mistä kanavasta asiakkaamme tulevat ja miten he käyttävät verkkopalveluitamme. Näin osaamme opastaa asiakkaitamme paremmin kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ja pystymme kehittämään paremmin liiketoimintaamme, palvelujamme ja verkkosivustoamme. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme.

Maksupalveluvälittäjänämme toimii turvallinen ja luoteyttava Stripe. House of Mum Oy ei vastaanota, säilytä tai tallenna asiakkaiden henkilötunnuksia tai pankkitietoja.

Henkilötietojen säilytys

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajimme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niihin ole pääsyä muilla kuin niitä työssään tarvitsevilla.  . Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus.

Jos et luovuta meille tarvittavia henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, et pysty valitettavasti osallistumaan kursseillemme tai käyttämään verkkopalveluitamme.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojasi käsittelevät pääsääntöisesti yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt ja tarkoin valitut luotettavat sopimuskumppanimme osana työtehtäviään.

Asiakastiedon ylläpidossa,  asiakkuuksien hoidossa ja raportoinnissa meillä on käytössä Hubspotn asiakkuudenhoitojärjestelmä. Markkinointikampanjoissa apunamme on Maileriliten sähköpostiohjelmisto.

Tietojen luovutus EU/ETA alueen ulkopuolelle.

Verkkopalvelumme ylläpidossa ja kehittämisessä käyttämämme tarkoin valitut alihankkijat tai palvelimet saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta asiakkaidemme henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle. Huolehdimme tällöin siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Henkilötietojen säilytysaika

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi.

Oikeutesi ja mahdollisuutesi kuluttajana

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hello@houseofmum.com.

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hello@houseofmum.com

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa.

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hello@houseofmum.com. Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi passi-, ajokortti- tai muun henkilötodistuskopion, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Tietosuoja-asetuksen päivitys

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

 

Yhteystiedot:

House of Mum Oy

Vapaaherrankuja 3

00570 Helsinki

Hello@houseofmum.com