Julkaise kirja-arvostelu Kirjoittajakoulussa ja voita hyvä kirja.

Haluatko auttaa muita kirjoittajia suosittelemalla omia lempikirjojasi, jotka ovat innostaneet ja auttaneet sinua kirjoittajan tiellä? Jos kyllä, mahtavaa. Jätä kirja-arvostelusi alla olevalla lomakkeella ja osallistut samalla kuukausittaisen kirjalahjan arvontaan. 

Arvosteltavan kirjan kriteerit

Kirjan on autettava kirjoittamisessa.

Haluamme suositella sivuillamme kirjoittajille sellaisia kirjoja, jotka ovat auttaneet ja innostaneet muita kirjoittajia. Arvostelemasi kirja voi olla kirjoittamista koskeva tietokirja, romaani tai vaikka runokirja, kunhan se on tehnyt sinuun vaikutuksen nimeenomaan kirjoittajaminäsi näkökulmasta.

Kirja on saatavilla kirjakaupoista.

Haluamme suositella kirjoittajille sellaisia kirjoja, jotka heidän on mahdollisuus hankkia helposti. Siksi julkaisemme arvosteluja kirjoista, jotka ovat edelleen saatavilla jostakin tunnetusta nettikirjakaupasta. Kirja voi olla suomen- tai englanninkielinen ja saatavilla perinteisenä kirjana tai e-kirjana.

Julkaise kirja-arvostelu tästä

Jos haluat, voit lisätä blogisi tai verkkosivustosi verkko-osoitteen.
Kerro nimi, jolla kirjaa myydään kirjakaupoissa.
Kirjailijan etunimi ja sukunimi
Kerro, millaisten kirjoittajien ja luovan työn tekijöiden kannattaa lukea tämä kirja ja miksi. Mikä kirjassa auttoi sinua eniten tai teki sinuun vaikutuksen?
Oliko kirjaa helppoa ja miellyttävää lukea? Arvio asteikolla 1-5, jossa 1 on huonoin ja 5 paras.
Oliko sisältö kiinnostavaa ja hyödyllistä. Arvioi asteikolla 1-5, jossa 1 on vähiten kiinnostava ja 5 eniten kiinnostava.
Saiko kirja aikaan muutosta ajattelussasi tai toiminnassasi. Arvio asteikolla 1-5, jossa 1 on vaikutukseltaan pienin ja ja 5 suurin.