OPI KIRJOITTAMAAN VAIKUTTAVAMMIN, 
SELKEÄMMIN JA KIINNOSTAVAMMIN

Hyväksi kirjoittajaksi ei synnytä. Sellaiseksi opitaan. Ilmoittaudu nyt Kirjoittajakoulun Parempi Kirjoittaja -kurssille ja nosta kirjoittamisesi uudelle tasolle.

Hyväksi kirjoittajaksi ei synnytä. Sellaiseksi opitaan. Ilmoittaudu nyt Kirjoittajakoulun Parempi Kirjoittaja-valmennukseen ja nosta kirjoittamisesi uudelle tasolle.

PAREMPI KIRJOITTAJA -KIRJOITUSKURSSIN AVULLA

Saat näkemyksesi
paremmin julki

Kirjoittaminen on tärkeä vaikuttamisen väline. Hyvänä kirjoittajana saat sanottavasi kerrottua kirkkaasti ja jäsennellysti ja annat itsestäsi muille fiksun vaikutelman.

Ideoit ja editoit
tehokkaammin

Ideointi ja editointivaihe ovat kaksi kirjoitustyön tärkeintä vaihetta. Kurssilla opit mestaroimaan molemmat.

Alat kirjoittaa kuin ammattilainen

Opit hyödyntämään työkaluja, rakenteita ja sääntöjä, jotka parantavat paitsi tekstejäsi, myös omaa ajatustyötäsi. Ei enää sekavia tekstejä ja tajunnanvirtatekniikkaa.

Teksteistäsi tulee vaikuttavampia

Kurssilla opit otsikoinnin salat ammattilaisten tyylivinkit, joiden avulla teksteistäsi tulee vaikuttavampia ja kiinnostavampia.

Voit löytää uusia
työmahdollisuuksia

Haluaisitko tienata kirjoittamalla? Kirjoittamisesta voi tulla ammatti tai keino hankkia sivutuloja. Lisäksi hyvä kirjoitustaito auttaa menestymään sekä opiskeluissa että työelämässä.

Saat intoa ja rohkeutta
kirjoittamiseen

Saat kurssilta intoa, voimaa ja rohkeutta kirjoittamiseesi. Kirjoittaminen ruokkii luovuutta, kirkastaa ajattelua, hoitaa mieltä ja auttaa elämässä eteenpäin.

Opiskele netissä omassa aikataulussasi

Opiskelumateriaalit ovat käytössäsi 12 kuukautta, jotta voit opiskella netissä omassa aikataulussasi. Kurssi on suunniteltu kestämään n. 6 viikkoa, mutta voit tehdä sen myös hitaammin. 

Valmennukseen kuuluu inspiroivien oppituntien lisäksi  testejä ja harjoituksia, joissa saat uusia oppeja testattua käytännössä. Valmennuksen lopussa saat valitsemastasi tekstistä (max 1000 sanaa) henkilökohtaisen palautteen. 

Tarvitset osallistumiseen vain hyvän suomen kielen taidon, avoimen mielen, tietokoneen tai tabletin jollakin tekstinkäsittelyohjelmalla, nettiyhteyden, kynän ja muistivihon.

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

Maailma tarvitsee nyt hyviä kirjoittajia

“Hyvä kirjoitustaito on valtaisa supervoima, jolle on erityisen paljon tarvetta digitalisoituvassa maailmassa.

Mediatalot, yritykset, viranomaiset, yhteisöt ja vaikuttajat ovat siirtäneet viestintänsä, markkinointinsa, myyntinsä ja asiakaspalvelunsa suureksi osaksi verkkoon. Tämän myötä hyvien kirjoittajien tarve ja merkitys on kasvanut räjähdysmäisesti. 

Hyviä kirjoittajia on kuitenkin harvassa ja kirjoitustaito vaatii jatkuvaa kehitystä samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin tärkeä taito. 

Kirjoittajilla ei ole omaa Talent Suomea tai Idolsia. Silti pienessä Pohjolassamme voi piileskellä paljon mahtavia kirjoittajia, jotka kaipaavat tietoa, tukea ja työkaluja päästäkseen kunnolla vauhtiin. Jos olet yksi heistä, haluan auttaa Sinua. 

Haluan myös nostaa kirjoittamisen osaamista ja arvostusta. Siksi perustin Kirjoittajakoulun ja kutsun juuri Sinut mukaan.”

Katja Änkilä, KTM, Mdes

Kirjoittajakoulun perustaja

Tavataan LinkedInissä

Tee pieni investointi tulevaisuuteesi:
Hanki Parempi kirjoittaja -valmennus 249€

Materiaalit ovat käytössäsi 12 kuukautta. Jos jaat investoinnin koko ajalle, se tekee alle 20€ kuukaudessa.

Valmennuksella on tyytyväisyystakuu: Jos et ole Parempi kirjoittaja -kurssiin tyytyväinen, kerrot asiasta meille 14 vuorokauden sisällä tilauksestasi ja saat rahat takaisin. 

Tarina elävöittää tekstin kuin tekstin

Kyllä, haluan paremmaksi kirjoittajaksi.

Laskutustiedot

Suomi

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Parempi kirjoittaja -tyylikurssi
  × 1
249,00 
Välisumma 249,00 
Yhteensä 249,00  (sisältää 48,19  alv./VAT)
  • Maksa pankki- tai luottokortillasi turvallisesti Stripen kautta.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

Scroll to Top