Oletko valmis suunnittelemaan hyvän tarinan mestarien opein?  

Monet hyvätkin kirjoittajat jäävät jumiin tarinansa kanssa eikä tarina ikinä valmistu. Syy on yleensä se, ettei kirjoittaja hallitse tarinan suunnittelun ikiaikaisia pelisääntöjä, elementtejä ja rakennemalleja. Ne osaamalla voit suunnitella ja kirjoittaa kiinnostavan, johdonmukaisen ja koukuttavan tarinan. 

STOORIN  AVULLA

Kirkastat ja vahvistat
ideaasi

Hyvä tarina vaatii kirkkaan ja kiinnostavan idean, jossa on yleensä mukana kiinnnostava ristiriita. Valmennuksessa opit kiteyttämään ideasi parilla lauseella itsesi lisäksi niin naapurin rouvalle kuin tulevalle kustantajallesi tai tuottajallesi.

Valitset oikein kertojan ja näkökulman

Kuka tarinaasi kertoo ja miten? Minä-muodossa vai jotenkin muuten? Kertojan ja näkökulman valinta vaikuttavat tarinasi luonteeseen ja kiinnostavuuteen. Opit valmennuksen avulla valitsemaan omaan tarinaasi sopivimmat ratkaisut.

Opit rakentamaan vahvempia henkilöhahmoja

Tarinoista muistetaan erityisesti henkilöhahmot. Heidän on oltava samaistuttavia, uskottavia ja moniulotteisia ja sinun on tunnettava heidät läpikotaisin. Valmennuksessa opit tähän tavat ja tekniikat.

Rakennat vetävämmän juonen

Hyvässä tarinassa on hyvä rakenne ja juoni, jossa päähenkilö pyrkii johonkin, mutta joku vastustaa ja kovaa. Valmennuksessa opit hyödyntämään sekä ikiaikaisia että uudempia rakennemalleja tarinasi juonen suunnittelussa.

Luot tarinaani kiinnostavamman maailman

Tarinan maailma ja asetelma vahvistavat parhaimmillaan tarinan keskeistä ristiriitaa. Valmennuksessa opit luomaan tarinallesi sitä tukevan maailman, sijoittui tarinasi sitten nykymaailmaan, historiaan tai fantasiamaailmaan.

Suunnittelet tarinani julkaisukelpoiseksi

Keskeneräiset tarinat eivät ilahduta ketään, mutta julkaistut tarinat voivat tuoda iloa, inspiraatiota ja lohtua miljoonille ihmisille. Valmennus auttaa sinua suunnittelemaan tarinasi niin, että sinun on helpompi kirjoittaa se ja saada se julkaistua.

Kirjoittajakoulu antoi minulle niin paljon tietoa, että käsitykseni kirjoittamisesta muuttui ja kirkastui hurjasti. Opin järjestämään kertomukseni osasia järkevästi ja rakentamaan henkilöhahmot uskottavaksi. Sain myös paljon rohkaisua.
Kirjoittajakoulu kokemuksia, Stoori
Marianna
Stoori-tarinavalmennus 2023-2024

MITEN?

Opi ja suunnittele  omaan tahtiisi

Stoori-valmennus on rakennettu niin, että voit suunnitella tarinasi kuntoon 60 päivässä. Verkossa olevat valmennusmateriaalit ovat käytössäsi 12 kuukauden ajan.

Tarinasi apuna työkirja

Valmennukseen sisältyy digitaalinen Stoori-työkirja, jonka avulla tarinan kirjoittaminen helpottuu ja tehostuu. Jatkossa voit käyttää työkirjaa kaikkien tarinoidesi suunnittelussa.

Saat halutessasi tukea ja palautetta

Voit valita haluatko opiskella pääosin omatoimisesti vai tahdotko saada valmentajalta valmennuksen ajan henkilökohtasta tukea ja palautetta tarinasi parantamiseksi.

Apua Kirjoittajan Työkalupakista

Stoori-valmennukseen sisältyy pääsy verkossa olevaaan Kirjoittajan Työkalupakkiin, jossa on minioppaita ja työpohjia tarinan kirjoittajille. Lisäksi voit oppia fiktion ohessa vaikkapa artikkelien ja myyntitekstien kirjoittamista.

Todella mukavaa saada ideoistaan ja suunnitelmistaan rakentavaa palautetta näin aloittelevana tarinankirjoittajana.
Teija, Stoori-tarinavalmennus
Teija
Stoori-tarinavalmennus 2023

STOORI MIDI
 VAI MAX ?

100 % TAKUU

Stoori-tarinavalmennuksella on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos aloitat suunnitellusti valmennuksen läpikäymisen, mutta huomaat 30 vuorokauden sisällä valmennuksen alkamisesta, ettei se vastaa sitä mitä odotit, voit peruuttaa osallistumisesi. Saat tällöin rahasi sataprosenttisesti takaisin. 

Tyytyväisyystakuu

ILMOITTAUDU  
TÄSTÄ

Show Order Summary
1 599,20 €
TuoteSubtotal
Stoori Max - suunnittele avullamme mahtava tarina
  × 1
1 999,00 
Subtotal1 999,00 
Kuponki: kesä24-399,80  [Poista]
Total1 599,20  (sisältää 309,52  ALV 24%)

Tilaajan sähköpostiosoite

Maksutiedot

Tuotteesi

Stoori Midi- suunnittele parempi tarina1
+
799,00 
Stoori Max - suunnittele avullamme mahtava tarina1
+
1 999,00 

Maksu

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

Tilauksesi

TuoteVälisumma
Stoori Max - suunnittele avullamme mahtava tarina
  × 1
1 999,00 
Välisumma1 999,00 
Kuponki: kesä24-399,80  [Poista]
Yhteensä1 599,20  (sisältää 309,52  ALV 24%)

TARINASI ON
 TÄRKEÄ

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja

Tarinat eivät ole vain viihdettä. Niiden avulla voit  koskettaa sieluja ja sydämiä. Niillä voi tuoda lohtua, rohkeutta, ymmärtämystä ja iloa kanssaihmisille. Niiden avulla voit tehdä näkymättömästä näkyvää ja nostaa tärkeitä asioita esiin.  

Haluan, että saat viimein suunniteltua ja kirjoitettua sen romaanisi, lastenkirjasi, käsikirjoituksesi tai muun tarinasi, jonka olet aina halunnut kirjoittaa. Tarinasi on kertomisen arvoinen. 

Katja Änkilä

Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja, KTM, Mdes

20 vuoden päästä harmittelet enemmän niitä asioita, jotka jätit tekemättä kuin niitä mitä teit.

Kirjoittajakoulun käyttöehdot

Vähintään 14 päivän maksuton peruutus

Voit ostaa meiltä turvallisesti, sillä palveluillamme ja tuotteillamme on aina vähintään lakisääteinen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Peruutusoikeus ei koske kumppanituotteita tai sellaisia palveluita, jotka on suoritettu tai toimitettu kokonaan.

Säilytämme yhteystietosi huolellisesti

Asiakastietojasi säillytetään huolellisesti suojatulla sivustollamme sekä Hubspotin CRM:ssä ja Mailerliten sähköpostipalvelussa. Emme jaa tai myy tietojasi koskaan kolmansiille osapuolille.

Maksutietosi on salattu

Kaikki maksut käsittelee kumppanimme Stripe. Emme näe lainkaan asiakkaidemme korttinumeroita.

Saat meidät helposti kiinni

Jos tulee kysyttävää tai kerrottavaa, olemme tavoitettavissa. Saat meidät kiinni helposti jättämällä viestin chattiin tai sähköpostiin.

Katja

Katja

Writer & Blogger

Scroll to Top