HYVÄSTÄ IDEASTA MAHTAVA TARINA

 

Haluaisitko kirjoittaa hyvän tarinan? Romaanin, lastenkirjan tai vaikka elokuva- tai tv-sarjan käsikirjoituksen? 

Tehtävä ei ole helppo, sillä tarinan kirjoittaminen ei ole vain kirjoittamista. Se on suureksi osaksi tarinan suunnittelua, jossa on omat ikiaikaiset pelisääntönsä.

Jotkut kirjoittajat suunnittelevat tarinansa tarkasti ennen kuin kirjoittavat riviäkään. Jotkut taas  alkavat näppäimet sauhuten kirjoittaa heti idean saatuaan. Jotkut ovat siltä väliltä. 

 Tarinan suunnittelu on kuitenkin sekä osattava että tehtävä, teit sen sitten ennen kirjoitustyön aloittamista tai editointivaiheessa. 

Stoori-valmennuksessa opit suunnittelemaan ja editoimaan hyvästä ideastasi mahtavan tarinan.

STOORIN  AVULLA

Kirkastat ja vahvistat ideaasi

Hyvä tarina vaatii kirkkaan ja kiinnostavan idean, jossa on yleensä mukana kiinnnostava ristiriita. Valmennuksessa opit kertomaan ideasi parilla lauseella itsesi lisäksi niin naapurin rouvalle kuin tulevalle kustantajallesi tai tuottajallesi.

Teet tarinastasi
kiinnostavamman

Kirkas idea, vahvat ja samaistuttavat henkilöhahmot, voimakas vastustaja, koukuttava alkuasetelma, hyvin rakennettu maailma, optimaalinen universaali rakenne, vetävä juoni. Tässä hyvän tarinan elementtejä, joiden avulla tarinasi pitää yleisönsä otteessaan.

Tunnistat, mikä on tärkeää

Tarinassa yksikään henkilö, tapahtuma tai lausahdus ei ole syyttä. Niiden on paljastettava yleisölle jotakin oleellista ja vietävä tarinaa eteenpäin. Avullamme opit tunnistamaan, mikä tarinassasi on oleellista ja mikä turhaa.

Voit saada
tarinasi valmiiksi

Kirjoittamisessa kuten koko elämässä pätee se, että ellet tiedä missä olet ja minne olet matkalla, perille pääseminenkin on hankalaa. Kun taas matkan tärkeimmät etapit ja päämäärä ovat selvillä, todennäköisyytesi päästä maaliin moninkertaistuu.

Kirjoittamisesi helpottuu

Kun olet suunnitellut tarinasi hyvin,, varsinainen tarinan kirjoittaminen helpottuu ja nopeutuu. Näin säästät aikaa prosessin loppupäästä. Jos olet jo editointivaiheessa, löydät suunnitelman avulla helposti tarinasi heikot kohdat.

Löydät helpommin yleisön

Tarinasi kilpailee huomiosta kaikkien muiden tarinoiden kanssa. Amatöörien tarinat ovat usein sekavaa tajunnanvirtaa, ammattilaisten tarinat hyvin suunniteltuja ja kirjoitettuja. Arvaa, kummat ovat yleisön ja kustantajien suosikkeja?

MITEN?

Etene omassa aikataulussasi

Stoori-valmennus on suunniteltu niin, että voit käydä sitä omassa aikataulussasi. Verkossa olevat valmennusmateriaalit ovat käytössäsi vähintään 12 kuukauden ajan ja voit halutessasi tulostaa niitä oman käyttöösi.

Tarinan kirjoittamisen apuna työkirja

Valmennukseen sisältyy tulostettava pdf-työkirja, jonka valmiit suunnittelupohjat Niiden avulla tarinan kirjoittaminen helpottuu ja tehostuu. Jatkossa voit käyttää niitä kaikkien tarinoidesi suunnittelussa.

Saat meiltä tukea ja palautetta

Annamme sinulle palautetta tärkeimmistä tehtävistäsi ja suunnittelupohjallemme tekemästäsi tarinan suunnitelmasta. Jos joku asia valmennuksessa jää askarruttamaan, voit aina kysyä meiltä sähköpostitse.

Pääset Kirjoittajan Työkalupakkiin

Stoori-valmennukseen sisältyy myös 12 kuukaudeksi pääsy verkossa olevaaan Kirjoittajan Työkalupakkiin, jossa on minioppaita eri kirjoittamisen lajeista. Voit oppia fiktion ohessa vaikkapa artikkelien ja myyntitekstien kirjoittamista,

MIKSI?

Katja Änkilä, Kirjoittajakoulun perustaja ja päävalmentaja
STOORI tarinan kirjoittamisen valmennus

Tarinat eivät ole vain viihdettä. Niiden avulla voit  koskettaa sieluja ja sydämiä. Niillä voi tuoda lohtua, rohkeutta, ymmärtämystä ja iloa kanssaihmisille. Niiden avulla voit tehdä näkymättömästä näkyvää ja nostaa tärkeitä asioita esiin. 

Stoori-valmennuksessa opit kiteyttämään ideasi ja suunnittelemaan tarinasi maailman, henkilöt, kertojan, näkökulman, rakenteen, juonen ja luvut kuin alan ammattilaiset. 

Näin pystyt kirjoittamaan ja viimeistelemään sen romaanisi, lastenkirjasi, käsikirjoituksesi tai muun tarinasi, jonka olet aina halunnut kirjoittaa. Tarinasi on kertomisen arvoinen. 

Katja Änkilä

Kirjoittajakoulun päävalmentaja 
KTM, Mdes

Stoori: Usein kysytyt kysymykset

HINTA  & ALOITUS

Valmennuksen hinta on 399€ (322 €+alv 24%)

Voit opiskella omaan tahtiisi.

 Saat netin kautta palautetta tekemästäsi suunnitelmasta.

Verkko-opetus tehtävineen on käytössäsi 12 kuukautta. (Työkirja ja digioppaat jäävät sinulle) 

100 % TAKUU

Stoori-tarinavalmennuksella on tyytyväisyystakuu: Jos huomaat 14 vuorokauden sisällä valmennuksen alkamispäivästä, että valmennus ei vastaisikaan sitä mitä odotit, voit peruuttaa osallistumisesi ja saat oitis rahasi sataprosenttisesti takaisin. 

Tyytyväisyystakuu

ILMOITTAUDU  
MUKAAN

Maksutiedot

Suomi

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Stoori-tarinavalmennus auttaa tarinan suunnittelussa -Kirjoittajakoulu
Stoori - kirjoita parempi tarina
  × 1
399,00 
Välisumma 399,00 
Yhteensä 399,00  (sisältää 77,23  alv./VAT)
  • Maksa pankki- tai luottokortillasi turvallisesti Stripen kautta.

Käytämme antamiasi henkilökohtaisia tietoja tilaustesi käsittelyssä, viestiesi välityksessä ja käyttökokemuksesi parantamisessa.

20 vuoden päästä harmittelet enemmän niitä asioita, jotka jätit tekemättä kuin niitä mitä teit.

Scroll to Top