Digitaalinen Stoori-työkirja tarinan suunnitteluun

16,90  sis alv

Haluaisitko kirjoittaa hyvän tarinan, muttet tiedä mistä aloittaa? Oletko jo kirjoittanut ensimmäisen tai ehkä viidennenkin version todetaksesi, että tarinasi ei toimi.  Hanki nyt apuun täytettävä Stoori-työkirja, jonka avulla suunnittelet tarinasi peruspilarit kuntoon ennen kuin jatkat kirjoittamista.

Tahdotko  varmistaa, että tarinassasi on kiinnostava ja kirkas idea, hyvät henkilöhahmot, kunnollinen konflikti, paras mahdollinene kertoja ja koukuttava juoni ennen kuin uhraat vuoden päivät ja yöt kirjoittamiseen?

Digitaalinen Stoori-työkirja on mahtava ja helppo apuväline hyvän tarinan suunnitteluun. Täytettävässä 36-sivuisessa työkirjassa käydään kiteytetysti, ymmärrettävästi ja innostavasti läpi tarinan suunnittelun tärkeimmät elementit kohta kohdalta. Jokaisessa kohdassa on valmiina tyhjät täytettävät kentät sinun oman tarinasi suunnitteluun.

Työkirja on toteutettu pdf-muodossa niin, että voit joko tulostaa sen itse ja tehdä suunnittelun paperille tai tallentaa pdf:n koneellesi ja sen jälkeen avata sen ja täyttää tietokoneellasi. Muistathan tallentaa tietokoneella täyttämäsi version eri nimellä kuin millä tallensit alkuperäisen tyhjän version.

Työkirja ei ole kertakäyttöinen, vaan voit tulostaa tai tallentaa työkirjasta halutessasi useamman version. Näin voit käyttää työkirjaa joko eri versioiden tekemiseen tai kokonaan eri  tarinoiden suunnitteluun.

 

Haluatko oppia tarinan suunnittelusta ja kirjoittamisesta enemmän ja saada henkilökohtaista palautetta tarinasi suunnitteluun? Tule mukaan Stoori-tarinavalmennukseen. 

Tarinan kirjoittaminen helpottuu Stoori-työkirjan avullaDigitaalinen Stoori-työkirja tarinan suunnitteluun
16,90  sis alv
Scroll to Top