Kirjoittajakoulun kirjavinkit kertovat mitä nyt kannattaa lukea.

Elämä on liian lyhyt huonojen kirjojen lukemiseen. Täältä löydät Kirjoittajakoulun Lukupiirin kirjavinkit erilaisille lukijoille ja kirjoittajille. Kaikki kirjavinkkien kirjat ovat myös tilattavissa kauttamme ilman lisämaksua. 

Mitkä kirjat ovat tehneet sinuun vuosien varrella vaikutuksen? Mitkä kirjavinkit sinä haluat antaa muille lukijoille?  Kirjoita meille oma kirja-arvostelusi ja osallistut samalla automaattisesti kuukausittaisen vapaavalintaisen kirjalahjan arvontaan. Julkaisemme asialliset kirjavinkit verkkosivuillamme nimimerkilläsi. 

Jojo Moyes Kerro minulle jotakin hyvää, kirja-arvostelu

Jojo Moyes: Kerro minulle jotakin hyvää

Joe Moyes: Kerro minulle jotain hyvää “En malttanut laskea kirjaa käsistäni, sillä oli pakko saada tietää, miten Loun ja Willin tarina päättyy.” Lukuvinkin antoi Heidi.  5/5 “Englantilaisen Jojo Moyesin

LUE KOKO JUTTU
Sally Rooney: Normaaleja ihmisiä kirja-arvostelu

Normaaleja ihmisiä

Sally Rooney: Normaaleja Ihmisiä “Kyllä Marianne ja Connell uskoivat rakkauteen. Se ei vain ehkä uskonut heihin.” Lukuvinkin antoi Aamu 17 v  5/5 Sally Rooneyn kirja Normaaleja ihmisiä (Normal People)

LUE KOKO JUTTU
Sinuhe Egyptiläinen

Mika Waltari: Sinuhe Egyptiläinen

Mika Waltari: Sinuhe Egyptiläinen “Waltari ei käynyt koskaan Egyptissä, mutta sitä ei uskoisi kun lukee Sinuhe Egyptiläistä. Tuntuu, että lukisi tositarinaa, johon on tuotu mausteeksi fiktiota.” Lukuvinkin antoi Jukka R.

LUE KOKO JUTTU
Narnian tarinat - Kirjoittajakoulu

J.C.Levis: Narnian tarinat

J.C. Lewis: Narnian Tarinat “Narnian tarinat on kuin tehty niille, jotka elivät lapsuutensa muissa maailmoissa. Se on kuin matka takaisin lapsuuteen, jolloin kaikki tuntui mahdolliselta.” Mikko  5/5 “Uskon fantasiakirjailijoiksi

LUE KOKO JUTTU
Scroll to Top