,

Arvostelupalvelu – palaute käsikirjoituksestasi

299,00  sis alv

Haluatko työn alla olevasta tietotekstistä tai kaunokirjallisesta tekstistäsi kehittävän ja kannustavan henkilökohtaisen palautteen? Jos kyllä, Kirjoittajakoulun arvostelupalvelu on sinua varten.

  

Arvostelupalvelu arvioi tekstiäsi kolmelta eri kantilta

Jotta voimme löytää tulevan teoksesi tärkeimmät kehityskohteet, meidän täytyy saada hyvä kokonaiskuva työn alla olevasta tekstistäsi. Muutama tekstiliuska ei riitä arvioimaan tulevan teoksesi potentiaalia, joten sinun on myös kerrottava meille, millaista teosta olet tekemässä ja miksi ja missä kohdissa näet itse suurimmat haasteet. 

Kirjoittajakoulun arvostelupalvelu arvioi käsikirjoitustasi kolmelta tärkeältä kantilta. Ne ovat

1.Teeman, aiheen ja kantavan idean vahvuus ja kiinnostavuus

2.Tarinoissa teema, rakenne, juonen kulku, näkökulma, kertojat, henkilöhahmot, konfliktit.
Tietoteoksissa aiheen rajaus, näkökulma, rakenne, puhetapa, kertoja, sisältö

3.Kerronnan kiinnostavuus, omaperäisyys ja koukuttavuus, kirjoitustyyli, tekstin rikkaus, ymmärrettävyys ja selkeys.

 

 

Saat palautteen kolmessa viikossa 

Kun useimmat muut arvostelupalvelut tarvitsevat kuukauden tai kaksi tekstisi arviointiin, me lupaamme rakentavan ja kannustavan palautteen kehitysehdotuksineen kolmen viikon sisällä siitä, kun olemme saaneet sinulta arvioitavan materiaalin. Aika kun on rahaa.

 

 

Tilaa Kirjoittajakoulun arvostelupalvelu näin:

1. Tilaa ja maksa arvostelupalvelu Kirjoittajakoulun kaupassa.

2. Saat paluupostissa teostasi koskevat kysymykset, joihin toivomme sinun vastaavan ja ohjeet tekstinäytteen lähettämiseen. 

3. Kysymme tarvittaessa lisätietoja.

4. Tutustumme materiaaliisi ajatuksella ja annamme kirjallisen 1-3 sivun palautteen kehitysehdotuksineen kolmen viikon sisällä tilauksesta.

Tilaa arvostelupalvelu nyt tästä niin laitetaan tuleva käsikirjoituksesi huippukuntoon.

Huom. Sinulla on vapaus hyödyntää tai olla hyödyntämättä saamaai palautetta ja kehitysideoita teoksessasi. Sinulla on myös kirjoittajana lakisääteiset tekijänoikeudet kaikkiin kirjallisiin tuotoksiisi, myös keskeneräisiin. Käymme aineistoasi läpi täysin luottamuksellisesti. 

Tilaa meiltä tekstistäsi arvostelupalvelu - saat kannustavat kehitysehdotukset ja hyviä vinkkejä jatkoon.Arvostelupalvelu – palaute käsikirjoituksestasi
299,00  sis alv
Scroll to Top