,

Arvostelupalvelu – nopea palaute käsikirjoituksestasi

299,00  sis alv 24%

Haluatko romaani- tai elokuvakäsikirjoituksestasi kehittävää henkilökohtaista palautetta, mutta sinulla ei ole aikaa eikä halua odottaa sitä kahta kuukautta?

Jos kyllä, uusi ja hyödyllinen arvostelupalvelumme on sinua varten. Kun useimmat muut arviointipalvelut tarvitsevat kuukauden tai kaksi tekstisi arviointiin, me lupaamme rakentavan ja kannustavan palautteen kehitysehdotuksineen kahden viikon sisällä siitä, kun olemme saaneet sinulta arvioitavan materiaalin. Aika kun on rahaa.

 

 

Arvostelupalvelu arvioi tekstiäsi kolmelta eri kantilta

 Kun useimmat arviointipalvelut arvioivat käsikirjoituksia vain muutaman tekstiliuskan pohjalta, Kirjoittajakoulun arvostelupalvelu arvioi käsikirjoitustasi kolmelta tärkeältä kantilta. Ne ovat

1.Teeman, idean ja aiheen kiinnostavuus kohderyhmälle/ tuleville julkaisijoille

2.Tarinoissa suunnittelemasi teema, rakenne, juonen kulku, näkökulma, kertojat, henkilöhahmot, konfliktit.
Tietoteoksessa aiheen rajaus, näkökulma, rakenne, puhetapa, kertoja, sisältö (tietoteokset)

3.Kerronnan kiinnostavuus, omaperäisyys ja koukuttavuus, kirjoitustyyli, tekstin rikkaus, ymmärrettävyys ja selkeys

 

Suunnitelma paljastaa helpoiten käsikirjoituksesi kehityskohteet

Jotta voimme löytää tulevan teoksesi tärkeimmät kehityskohteet, meidän täytyy saada hyvä kokonaiskuva siitä, millaista teosta olet tekemässä ja miten olet teostasi suunnitellut. Siksi toivomme sinun toimittavan ennen arvion tekoa meille sähköpostitse

  • Kirjoittajakoulun tarinan (fiktion) tai tietotekstin suunnittelulomakkeen täytettynä, riippuen siitä kumpaa olet kirjoittamassa, Saat suunnittelulomakkeen (2 A4-sivua)  tilauksesi jälkeen ja jo sen täyttäminen auttaa sinua tekstisi kanssa eteenpäin.
  • Noin 15-20 liuskaa (riviväli 1,5, fonttikoko 12) valmista kirjoittamaasi tekstiä, mieluiten käsikirjoituksen alusta.
  • Tiedon siitä, missä vaiheessa käsikirjoituksesi nyt on, miksi kirjoitat juuri sitä ja oletko aiemmin kirjoittanut ja julkaissut käsikirjoituksia.
  • Omat yhteystietosi

Tilaa arvostelupalvelu nyt tästä ja laitetaan käsikirjoituksesi huippukuntoon

Scroll to Top