Nykyinen tilanne
Et ole ilmoittautunut
Hinta
Closed
Aloita nyt
This course is currently closed

SUPERVOIMA -KIRJOITTAJAVALMENNUS: 

Tule kirjoittajaksi, joka sisimmässäsi jo olet.

 

Päivät kuluvat nopeasti. Yöt vaihtuvat aamuiksi. Kesät talviksi.

On helppoa elää sitten kun -elämää. Aloitan kirjoittamisen sitten kun jään sapatille. Sitten kun on kesäloma. Sitten kun lapsi aloittaa päiväkodin. Sitten kun. Eräänä päivänä saatat huomata, ettei täydellistä hetkeä koskaan tullutkaan. Hyvät aikeet jäävät usein vain aikeiksi.

Harva asia on pahempaa tuhlausta kuin hukkaan heitetyt lahjat ja käyttämättä jätetyt tilaisuudet. Siksi tahdomme auttaa sinua. Aloita kirjoittaminen kanssamme. Nyt ja tänään.

Sinua varten suunnittelemamme Supervoima – kirjoittajavalmennus  auttaa sinua aloittamaan säännöllisen ja antoisan kirjoittamisen, oli elämäntilanteesi mikä tahansa. Verkossa toteutettavan valmennuksen avulla opit hyödyntämään kirjoittamisessa sisäistä voimaasi, tunnistamaan ideatulvasta parhaat ideat ja työstämään niitä siihen asti, että ne ovat valmiita päivänvaloon.

 

ÄLÄ ODOTA VAAN ALOITA. 

Valmennus tapahtuu verkon välityksellä omassa aikataulussasi. Materiaalit ovat käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan. Valmennuksella on tyytyväisyystakuu. Jos valmennus ei näytä vastaavan odotuksiasi, voit peruuttaa sen 14 vuorokauden sisällä ja saada rahat takaisin.