Nykyinen tilanne
Et ole ilmoittautunut
Hinta
599

SUPERVOIMA -KIRJOITTAJAVALMENNUS: 

 

Tule kirjoittajaksi, joka sisimmässäsi jo olet.

Päivät kuluvat nopeasti. Yöt vaihtuvat aamuiksi. Kesät talviksi.

On helppoa elää sitten kun -elämää. Aloitan kirjoittamisen sitten kun jään sapatille. Sitten kun on kesäloma. Sitten kun lapsi aloittaa päiväkodin. Sitten kun. Eräänä päivänä saatat huomata, ettei täydellistä hetkeä koskaan tullutkaan. Hyvät aikeet jäävät usein vain aikeiksi.

Harva asia on pahempaa tuhlausta kuin hukkaan heitetyt lahjat ja käyttämättä jätetyt tilaisuudet. Siksi haluamme auttaa sinua. Mahtavaa, että olet lähtenyt kirjoittamaan kanssamme. 

Sinua varten suunnittelemamme Supervoima – kirjoittajavalmennus  auttaa sinua aloittamaan säännöllisen ja antoisan kirjoittamisen, oli elämäntilanteesi mikä tahansa. Verkossa toteutettavan valmennuksen avulla opit hyödyntämään kirjoittamisessa sisäistä voimaasi, tunnistamaan ideatulvasta parhaat ideat ja työstämään niitä siihen asti, että ne ovat valmiita päivänvaloon.

Supervoima-valmennus kestää 90 päivää. Koska tiedämme, että olet kiireinen, kaikki materiaalit ovat kuitenkin käytössäsi kahdentoista kuukauden ajan. Valmennuksella on tyytyväisyystakuu. Jos valmennus ei näytä vastaavan odotuksiasi, voit peruuttaa sen 14 vuorokauden sisällä valmennuksen virallisesta aloituspäivästä ja saada rahat takaisin. 

 

TERVETULOA KANSSAMME KIRJOITTAJAN MATKALLE: