Kirjoituskurssit verkossa - Kirjoittajakoulu

Kirjoituskurssit verkossa

Kirjoittajakoulun kirjoituskurssit ja valmennukset auttavat sinua tekemään kirjoittamisesta oman supervoimasi, jonka avulla voit muuttaa elämääsi ja maailmaasi. 

Niiden avullla voit kehittää kirjoitustaitoasi, ajatteluasi, analyyttisyyttäsi, havaintokykyäsi, muistiasi, luovuuttasi ja ilmaisukykyäsi. Voit oppia hallitsemaan kirjoittamisen erilaisia lajityyppejä, tekniikoita, malleja ja tyylejä ja löytämään oman yksilöllisen työtapasi, äänesi ja tyylisi. 

Kirjoituskurssit keskittyvät yleensä tietyn kirjoittamisen lajin tai tekniikan hallintaan. Kirjoittamisen tietoon ja taitoon. 

Valmennukset ovat laajempia ja kokonaisvaltaisempia ja niissä valmennetaan kirjoitustaidon lisäksi myös sinua kirjoittajana. Niissä autetaan sinua poistamaan kirjoittamisesi tiellä olevia henkisiä tai konkreettisia esteitä, kehittämään luovuttasi, analyyttiäsi ja intuitiotasi, suunnittelemaan ajankäyttöäsi ja hankkeitasi, hallitsemaan kirjoittamisen prosessi ja eliminoimaan esteet ja blokit kirjoittajan matkalla. Samalla opit hallitsemaan tietyt kirjoittamisen lajit ja tekniikat.

Kilpaillevia kirjoituskursseja ja valmennuksia on tarjolla moneen lähtöön. Siksi kannattaakin miettiä, mitä haluat oppia, millaisessa aikataulussa ja miten. Olemme kirjoittaneet kirjoituskurssien valinnasta oman artikkelinkin. 

Aikuisopiskelijoiden haasteena ovat usein aikataulut. Monen elämä on valmiiksi liiankin kiiireistä ja jos opiskelu on sidottu aikaan ja paikkaan, elämästä tulee entistäkin stressaavampaa ja opiskelu jää helposti kesken. Kirjoittajakoulun kirjoituskursseille ja valmennuksiin voit osallistua omassa aikataulussasi. Kaikki oppimateriaalit ovat verkossa ja ne pysyvät käytössäsi pitkään, vähintään kahdentoista kuukauden ajan. Voit opiskella ja kirjoittaa niin mökiltä kuin matkoiltakin ja juuri siihen vuorokauden aikaan joka sopii elämääsi. 

Kaikkiin kirjoituskursseihin ja valmennuksiin sisältyy aina kirjoitusharjoituksia ja tehtäviä, jotka liittyvät omiin kirjoitusprojekteihisi ja vievät oppisi heti käytäntöön. Tämä on tärkeää, sillä parhaatkin opit unohtuvat helposti, ellei niitä saa vietyä käytäntöön ja harjoiteltua. 

Kirjoituskursseissa ja valmennuksissa oppien käytäntöön vienti tarkoittaa sitä, että suunnittelet omia kirjoituksiasi ja kirjoitat. Edesmenneen Willliam Zinnsserin sanoin opit kirjoittamaan kirjoittamalla. You learn to write by writing. Zinsser oli tunnettu amerikkalainen kirjoittaja, toimittaja, kirjallisuuskriitikko ja opettaja, joka on julkaissut lukuisia kirjoja. Arvaatkö mistä aiheesta? Kirjoittamisesta tietysti. 

Joissakin kirjoituskursseissa ja valmennuksissa saat kouluttajaltasi tai valmentajaltasi myös henkilökohtaista tukea ja palautetta. Henkilökohtaisen palautteen saaminen on kirjoittajalle todella arvokasta ja hyödyllistä. Samaan aikaan se vaatii kuitenkin kouluttajalta paljon aikaan sidottua työtä, mikä näkyy tietysti myös kurssien ja valmennusten hinnassa. 

Jos haluaisit enemmän tukea ja palautetta, kuin mitä kurssiisi tai valmennukseesi kuuluu, voit tilata meiltä erikseen myös tekstin arvostelupalvelun tai haluamasi määrän henkilökohtaista konsultaatiota. 

Jokaisessa kirjoittamisen lajissa on omat kultaiset sääntönsä, tekniikkansa ja rakennemallinsa. Uutistiedotteen kirjoittaminen eroaa dramaattisesti vaikkapa kolumnin tai romaanin kirjoittamisesta. Jotta saisit monipuolisen yleiskäsityksen eri kirjoittamisen lajeista, kaikkiin Kirjoittajakoulun kirjoituskursseihin ja valmennuksiin kuuluu myös 12 kuukauden pääsy Kirjoittajan Työkalupakkiin. Työkalupakissa on liuta pdf-muotoisia minioppaita eri kirjoittamisen lajeista. Mukana on oppaita niin fiktion kuin faktankin kirjoittamiseen. 

Haluamme, että sinulle on aidosti hyötyä ja iloa Kirjoittajakoulun kirjoituskursseista ja valmennuksista. Siksi kaikissa kirjoituskursseissamme ja valmennuksissamme on 14 – 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos tutustuttuasi koulutuksen agendaan ja sisältöön et olisi jostakin syystä tyytyväinen, laitat meille vain viestiä kurssin takuuaikana ja saat rahasi takaisin. 

Mitä haluat oppia seuraavaksi? Valitse kirjoituskurssi tai valmennus täältä

399 €
Tarina suunnitteilla, käsikirjoitus romaaniin tai elokuvaan haaveissa? Stoori-tarinavalmennus auttaa

Stoori 2023 – Oikopolku fiktion mestariksi

Haluatko kirjoittaa hyvän romaanin, lastenkirjan, käsikirjoituksen tai muun tarinan? Etkö pääse alkuun tai oletko jättänyt homman kesken? Ovatko henkilöhahmosi liian yksioikoisia? Sorrutko kertomaan niitä näitä ja ottamaan tarinaasi turhia henkilöitä. Kaipaako tarinasi selkeämpiä konflikteja, vahvempia vastustajia ja enemmän jännitettä?

Olit sitten tarinasi kanssa missä vaiheessa tahansa, tule Stoori-kirjoittajavalmennukseen ja laita tarinasi kuntoon maailman parhaiden tarinantekijöiden opein.

699€
Supervoima-kirjoittajavalmennus, Kirjoittajakoulu

Supervoima 2023

Haluatko tehdä kirjoittamisesta supervoiman, jonka avulla voit muuttaa uraasi, elämääsi ja ehkä koko maailmaa?

Verkossa toteutettavan Supervoima-valmennuksen avulla opit hyödyntämään intuitiotasi ja luovuuttasi, asettamaan itsellesi tavoitteita, tunnistamaan parhaat ideat, vaikutustavat ja vaikutuskanavat ja vaikuttamaan sinulle tärkeisiin asioihin kirjoittamalla. Valmennus sisältää paljon innostavia tehtäviä, joiden avulla sisäistät oppimasi ja saat vauhtiin omia kirjoitushankkeitasi. Monista tehtävistä saat henkilökohtaista palautetta. Voit opiskella omassa aikataulussasi, materiaalit ovat käytössäsi vähintään 12 kuukauden ajan.

99 €
Blogikirjoitus tunnissa -kurssi

Blogi

Haluaisitko oppia kirjoittamaan inspiroivia, hyödyllisiä ja vaikuttavia artikkeleita ja blogikirjoituksia nettiin nopeammin ja helpommin?

Tahdotko hyödyntää kirjoituksissasi hyviksi testattuja tekniikoita ja rakennemalleja ja kirjoittaa tekstejä, joita lukijoiden lisäksi myös Google ja muut hakukoneet rakastavat?

Tässä omatoimisesti opiskeltavassa tehokurssissa on viisi opintojaksoa, jotka auttavat sinua kirjoittamaan mahtavan nettiartikkelin alusta loppuun. Lopuksi saat vielä esikuvaksesi hyviä blogikirjoituksia Suomesta ja maailmalta.

249€
Kirjoittaja - nyt on aika oppia uusia taitoja.

Parempi kirjoittaja

Tällä kurssilla tehdään hyvistä kirjoittajista vielä parempia. Kun osaat kirjoittaa selkeästi, innostavasti ja vakuuttavasti, viestisi menee paremmin perille ja saavutat tavoitteesi helpommin ja nopeammin.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa kirjoittamalla, kehittää kirjallista ilmaisuaan ja omaa kirjoitustyyliään. Kurssi on omatoimisesti suoritettava verkkokurssi, jonka lopussa on testi ja kirjoitustehtävä, joista opiskelija saa henkilökohtaisen palautteen.

 

.

Etkö osaa valita tarpeisiisi parasta kirjoituskurssia? Kysy meiltä chatissa vinkkejä. Lue myös artikkelimme Kirjoituskurssit verkossa, hyötyä vai ajanhukkaa.  

 

Scroll to Top