Käsikirjoituksen kehitys (romaani tai elokuva)

299,00  sis alv 24%

Tunnetko  jo dramaturgian ja käsikirjoittamisen perusteet ja olet työstänyt tarinaasi jo pitkälle, mutta kaipaat apua tarinasi rakenteen, juonen tai henkilöiden kanssa?  Kirjoittajakoulun Tarinavalmentaja voi auttaa.

Tarinavalmentaja arvioi ja auttaa kehittämään tarinasi rakennetta ja juonta lähettämäsi juonitiivistelmän eli synopsiksen avulla. Hän myös antaa palautetta tarinasi ideasta ja avainkysymyksestä ja tärkeimmistä henkilöhahmoistasi. Älä jää yksin tarinasi kanssa vaan hanki apua ja tee hyvästä tarinastasi mahtava.

 

Hallitsetko jo dramaturgian ja käsikirjoittamisen perusteet, rakenteet ja tekniikat, mutta kaipaat ulkopuolisen kirjoittamisen ammattilaisen tukea ja näkemystä tarinasi rakenteen ja juonen kehittelyyn?

Onko käsikirjoituksen kirjoittaminen jo pitkällä, mutta et pääse eteenpäin, koska et saa tarinan rakennetta, henkilöitä tai juonta oikein toimimaan?

Etkö jaksa ja ehdi osallistua dramaturgia-, käsikirjoitus- tai tarinakursseille tai valmennuksiin, kuten Kirjoittajakoulun Stoori-tarinavalmennukseen?

Kirjoittajakoulun Tarinavalmentaja voi auttaa. Hän tutustuu tarinasi kantavaan ideaan, avainkysymykseen ja juoneen lukemalla juonitiivistelmän eli synopsiksesi. Hän myös perehtyy henkilöhahmoihisi ja heidän pyrkimyksiinsä laatimiesi henkilökuvausten pohjalta. Perehdyttyään tarinaasi hän antaa ulkopuolisen näkemyksen tarinasi ideasta, päähenkilöistä, juonesta ja rakenteesta, esittää käsikirjoituksestasi tärkeitä kysymyksiä ja antaa kehitysehdotuksia.

Huom. Sinulla on luonnollisesti vapaus hyödyntää tai olla hyödyntämättä saamaasi palautetta ja kehitysideoita. Sinulla on myös tekijänoikeudet kaikkeen lähettämääsi kirjalliseen materiaaliin ja käsittelemme toimittamasi materiaalit täysin luottamuksellisesti.

 

Käsikirjoituksen kehitys -palvelu toimii näin:

 

  • Tilaa ja maksa Käsikirjoituksen kehitys -palvelu Kirjoittajakoulun verkkokaupassa.
  • Saat tilauksen jälkeen paluupostissa ohjeet tarinasi juonen tiivistelmän eli synopsiksen (1-3 sivua)  ja päähenkilöiden henkilökuvausten (max 1 sivu) kirjoittamiseen ja lähettämiseen. Saat myös linkin lomakkeelle, jossa kiteytät tarinasi perusidean ja avainkysymyksen ja kerrot tarinassasi mahdollisesti jo havaitsemistasi ongelmista.
  • Kysymme sinulta tarkentavia lisäkysymyksiä tarpeen mukaan.
  • Tarinavalmentaja tutustuu tarinasi kantavaan ideaan ja avainkysymykseen, juoneen, rakenteeseen ja henkilöihin  ja antaa sinulle kahden viikon sisällä 2-3  sivun kirjallisen palautteen kysymyksineen ja kehitysehdotuksineen.
  • Jos tarvitset myöhemmin lisää apua, saat uusintatilauksista tai tekstin arvostelupalvelusta 25 % alennuksen. Pyydä alennuskoodi meiltä.
Scroll to Top