Kesä ja kirjoituskurssi kuuluvat yhteen. Kirjoittajakoulun kirjoituskurssit ja valmennukset liikkuvat mukanasi sinne, minne menetkin. 

Aloita nyt se romaani, starttaa tietokirjasi, terävöitä kirjoitustyyliäsi ja opettele kirjoittamaan selkeämpiä ja vaikuttavampia artikkeleita, sisältöjä ja esityksiä. Saat kaikki kirjoituskurssit ja valmennukset nyt -25% alennuksella sunnuntaihin 28.5.2023 asti. Valitse suosikkisi alta ja tee tästä kesästä ikimuistoinen.

.

ovh 299€
Kirjoittaja - nyt on aika oppia uusia taitoja.

Parempi kirjoittaja

Tällä kurssilla tehdään hyvistä kirjoittajista vielä parempia. Kun osaat kirjoittaa selkeästi, innostavasti ja vakuuttavasti, viestisi menee paremmin perille ja saavutat tavoitteesi.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa kirjoittamalla, kehittää kirjallista ilmaisuaan ja omaa kirjoitustyyliään. Kurssi on omatoimisesti suoritettava verkkokurssi, jonka lopussa on sekä testi että artikkelin kirjoittamisen tehtävä, joista opiskelija saa henkilökohtaisen rakentavan palautteen.

ovh 99 €
Blogi - opi kirjoittamaan hyviä blogikirjoituksia nopeammin

Blogi

Mistä on hyvät artikkelit ja blogikirjoitukset tehty? Inspiraatiosta, opastuksesta, arvokkaasta hyötytiedosta ja vaikuttamisesta. Hyvistä rakennemalleista, oikeista tekniikoista, koukuttavista aluista ja vaikuttavista lopetuksista.

Tällä omatoimisesti opiskeltavalla tehokurssilla opit kirjoittamaan parempia blogikirjoituksia ja artikkeleita nettiin ja offline medioihin nopeammin ja helpommin. Sellaisia, joita lukijoiden lisäksi myös Google ja muut hakukoneet rakastavat.

1,6 € päivässä
Supervoima-kirjoittajavalmennus, Kirjoittajakoulu

Supervoima 2023

Verkossa toteutettavan Supervoima-valmennuksen avulla opit hyödyntämään intuitiotasi ja luovuuttasi, tunnistamaan parhaat ideat, vaikutustavat ja kanavat ja toteuttamaan tärkeitä haaveitasi ja tavoitteitasi kirjoittamalla.

Vuorovaikutteinen valmennus sisältää runsaasti innostavia tehtäviä, joiden avulla luot elämääsi parempia tapoja ja rutiineja, opit vaikuttamaan kirjoittamalla ja saat vauhtiin tavoitteitasi tukevia kirjoitushankkeitasi. Tärkeimmistä tehtävistä saat henkilökohtaista palautetta.

Vain 1,1 € päivässä
Tarina suunnitteilla, käsikirjoitus romaaniin tai elokuvaan haaveissa? Stoori-tarinavalmennus auttaa

Stoori 2023 – Oikopolkusi fiktion mestariksi

Haluatko kirjoittaa hyvän romaanin, lastenkirjan, käsikirjoituksen tai muun tarinan? Etkö pääse alkuun tai oletko jättänyt homman kesken? Oletko kirjoittanut jo ideastasi ensimmäisen tai viidennen version huomataksesi, että idea ei toimi tai tarina kanna?

Tule Stoori-tarinavalmennukseen ja suunnittele tarinasi huippukuntoon maailman parhaiden tarinantekijöiden opein. Saat tärkeimmistä tehtävistäsi henkilökohtaista palautetta. Tarinasi on tämän arvoinen.

 

Alekampanjan päättymiseen on aikaa...

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Tyytyväisyystakuu
KAIKISSA KURSSEISSA JA VALMENNUKSISSA ON 14-30 PÄIVÄN MAKSUTON PERUUTUS.

Näin opiskelijat sanovat

Scroll to Top