Kesä ja kirjoituskurssi kuuluvat yhteen. Kirjoittajakoulun kirjoituskurssit ja valmennukset liikkuvat mukanasi sinne, minne menetkin.

Aloita nyt se romaani, starttaa tietokirjasi, terävöitä kirjoitustyyliäsi ja opettele kirjoittamaan selkeämpiä ja vaikuttavampia artikkeleita, sisältöjä ja esityksiä. Saat kaikki kirjoituskurssit ja valmennukset nyt -25% alennuksella sunnuntaihin 28.5.2023 asti. Valitse suosikkisi alta ja tee tästä kesästä ikimuistoinen.

.

ovh 299€
Parempi kirjoittaja - valmennus vie kirjoitustaitosi uudelle tasolle

Parempi kirjoittaja

Tällä kurssilla tehdään hyvistä kirjoittajista vielä parempia. Kun osaat kirjoittaa selkeästi, innostavasti ja vakuuttavasti, viestisi menee paremmin perille ja saavutat tavoitteesi.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa kirjoittamalla, kehittää kirjallista ilmaisuaan ja omaa kirjoitustyyliään. Kurssi on omatoimisesti suoritettava verkkokurssi, jonka lopussa on sekä testi että artikkelin kirjoittamisen tehtävä, joista opiskelija saa henkilökohtaisen rakentavan palautteen.

ovh 99 €
Blogi - opi kirjoittamaan hyviä blogikirjoituksia nopeammin

Blogi

Mistä on hyvät artikkelit ja blogikirjoitukset tehty? Inspiraatiosta, opastuksesta, arvokkaasta hyötytiedosta ja vaikuttamisesta. Hyvistä rakennemalleista, oikeista tekniikoista, koukuttavista aluista ja vaikuttavista lopetuksista.

Tällä omatoimisesti opiskeltavalla tehokurssilla opit kirjoittamaan parempia blogikirjoituksia ja artikkeleita nettiin ja offline medioihin nopeammin ja helpommin. Sellaisia, joita lukijoiden lisäksi myös Google ja muut hakukoneet rakastavat.

Supervoima-kirjoittajavalmennus, Kirjoittajakoulu

Supervoima 2024

Verkossa toteutettavan Supervoima-valmennuksen avulla opit hyödyntämään intuitiotasi ja luovuuttasi, tunnistamaan parhaat ideat, vaikutustavat ja kanavat ja toteuttamaan tärkeitä haaveitasi ja tavoitteitasi kirjoittamalla.

Vuorovaikutteinen valmennus sisältää runsaasti innostavia tehtäviä, joiden avulla luot elämääsi parempia tapoja ja rutiineja, opit vaikuttamaan kirjoittamalla ja saat vauhtiin tavoitteitasi tukevia kirjoitushankkeitasi. Saat tehtävistäsi ja max 15-sivun tekstinäytteestäsi henkilökohtaista palautetta.

139 € (norm. 189 €)
LUOVUUSTREENIT - LUOVAN AJATTELUN HARJOITUKSIA

Luovuustreenit – Luovan ajattelun tehokurssi

Kuusi viikkoa luovuustreeniä, eikä mikään ei ole sen jälkeen ennallaan.
Löydät uusia ratkaisuja vanhoihin ongelmiin ja vanhoja ratkaisuja uusiin ongelmiin. Aivosi toimivat nopeammin ja tehokkaammin. Saat parempia ideoita ja keksit keinot niiden toteuttamiseksi.

Luovuus on yksi ihmiskunnan supervoimista. Sen avulla synnytetään innovaatioita, bisnesideoita, muotoilua, elämyksiä, kirjallisuutta tai taidetta.

Luovuustreeneissä treenaat kehosi sijaan aivojasi. Ne tarvitsevat treeniä samalla tavalla kuin lihaksesi. Joka viikko saat oppitunnin luovuudesta sekä luovuutta kehittävän harjoitustehtävän.Tehtävät eivät katso ikää tai koulutustaustaa ja saat oppia ja inspiroitua myös muiden tekemistä tehtävistä.

alk. 799 €

Stoori 2024 – Tule fiktion mestariksi

Haluatko ottaa haltuun tarinan suunnittelun ja kirjoittamisen tärkeimmät opit? Tahdotko suunnitella ja kirjoittaa seuraavan romaanisi, lastenkirjasi tai käsikirjoituksen alan mestareiden tavoin

Tule verkon kautta toteutettavaan Stoori-tarinavalmennukseen ja suunnittele mahtava tarina. Valitse Stoori Midi tai kattavampi Stoori Max riippuen siitä, kuinka paljon haluat henkilökohtaista konsultaatiota ja palautetta tarinasi suunnitteluun. Tarinasi on kertomisen arvoinen ja me autamme sinua sen kanssa.

Alekampanjan päättymiseen on aikaa...

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Tyytyväisyystakuu
KAIKISSA KURSSEISSA JA VALMENNUKSISSA ON 14-30 PÄIVÄN MAKSUTON PERUUTUS.

Näin opiskelijat sanovat