,

Tekoäly kirjoittajan assistenttina -digiopas

9,90  sis alv

Tekoäly eli AI muuttaa maailmaa ja kirjoittamista. Siksi sinunkin on aika tutustua siihen ja opetella hyödyntämään sitä sopivissa tilanteissa.

Tilaa ja lataa nyt napakka pdf-opaskirja, jonka avulla opit kaiken oleellisen tekoälystä hyvien kirjoittajien työkaluna. Saat tietää, mitä kirjoittamiseen tarkoitettuja tekoälysovelluksia olemme itse testanneet,  mitkä niistä hylkäsimme ja mitkä valitsimme sinulle esiteltäväksi.

Valitsemamme tekoälysovellukset ovat ilmaisia tai edullisia, helppokäyttöisiä ja kirjoittavat englannin ja ruotsin lisäksi hyvää suomea. Opas aukeaa kaikilla päätelaitteilla ja voit tallentaa sen laitteellesi. Halutessasi voit myös tulostaa sen.

 

Tekoäly on täällä ja vie kirjoittajien työt ja työnilon. Vai viekö?

Voisivatko kirjoittamiseen soveltuvat tekoälysovellukset sittenkin tehostaa kirjoittamista ja parantaa sen laatua? Hyvillä tekoälysovelluksilla on paljon tietoa, kykyä analysoida sitä ja pukea tieto ymmärrettävään muotoon, mutta niiltä puuttuu mielikuvitus, luovuus, ihmistuntemus, havainnointikyky, älykkyys ja tunneäly.

Niitä kaikkia taas on hyvillä kirjoittajilla.

Yhdessä taitava kirjoittaja ja hyvä tekoälysovellus voivat olla lyömätön yhdistelmä.  Tekoälysovellukset voivat toimia kirjoittajan uupumattomina assistentteina. Ne voivat auttaa kirjoittajaa työn eri vaiheissa taustatutkimuksesta ja suunnittelusta varsinaiseen kirjoittamiseen ja oikolukuun.

Tästä ladattavasta Tekoäly kirjoittajan assistenttina -opaskirjasta opit kaiken tarvittavan kirjoittamiseen soveltuvista tekoälysovelluksista ja niiden fiksusta käytöstä. Olemme opasta tehdessämme penkoneet läpi kirjoittamiseen soveltuvien tekoälysovellusten laajan kentän. Testasimme kaksitoista kiinnostavinta sovellusta käytännössä ja valitsimme sinulle esiteltäväksi niistä kuusi, jotka ovat poikkeuksellisen hyödyllisiä, edullisia, helppokäyttöisiä ja tuottavat hyvää tekstiä myös suomeksi.

Kun olet maksanut oppaan, saat pdf-muotoisen digitaalisen ja helppolukuisen oppaan ladattua samantien tilausvahvistuksesi linkistä. Jos jostain syystä kadottaisit linkin, voit pyytää meiltä uuden. Opas toimii kaikilla päätelaitteilla ja voit tallentaa sen omalle koneellesi tai tulostaa sen.

AI on täällä, ota siitä kaikki hyöty itsellesi.

 

Size Chart

Tekoäly eli AI muuttaa maailmaa ja kirjoittamista. Siksi sinunkin on aika tutustua siihen ja opetella hyödyntämään sitä sopivissa tilanteissa.Tilaa ja lataa nyt itsellesi napakka pdf-opaskirja, jonka avulla opit kaiken oleellisen tekoälystä hyvien kirjoittajien työkaluna. Saat tietää, mitä kirjoittamiseen tarkoitettuja tekoälysovelluksia olemme itse testanneet,  mitkä niistä hylkäsimme ja mitkä viisi valitsimme sinulle esiteltäväksi.  Valitsemamme tekoälysovellukset ovat ilmaisia tai edullisia, helppokäyttöisiä, auttavat sinua tekstisi suunnittelussa ja kirjoittavat englannin ja ruotsin lisäksi hyvää suomea. Opas aukeaa kaikilla päätelaitteilla ja voit tallentaa sen koneellesi. 
Tekoäly kirjoittajan assistenttina e-opaskirjaTekoäly kirjoittajan assistenttina -digiopas
9,90  sis alv
Scroll to Top